Any info on awqr1ez1.sys?

Discuss Windows Vista/Server 2008 and newer.
Post Reply
Xeno
User avatar
FTP Access
Posts: 5
Joined: Tue Jan 05, 2021 9:23 pm
Location: UK

Any info on awqr1ez1.sys?

Post by Xeno »

I was trying to upgrade Windows XP to Longhorn Build 3683 and an error occurred copying the file awqr1ez1.sys which prevented me from upgrading. I was wondering what this file could be and if the filename is just random as I couldn't find anything about it online?

Fanta Shokata
FTP Access
Posts: 47
Joined: Sat Oct 10, 2020 12:48 pm
Location: Tricity, Poland

Re: Any info on awqr1ez1.sys?

Post by Fanta Shokata »

Did you try to upgrade on VM or a physical machine???
More Fanta. Less Serious

Xeno
User avatar
FTP Access
Posts: 5
Joined: Tue Jan 05, 2021 9:23 pm
Location: UK

Re: Any info on awqr1ez1.sys?

Post by Xeno »

Fanta Shokata wrote:
Thu Jan 07, 2021 12:07 am
Did you try to upgrade on VM or a physical machine???
Physical machine. I have a spare machine I like to mess around with.

Fanta Shokata
FTP Access
Posts: 47
Joined: Sat Oct 10, 2020 12:48 pm
Location: Tricity, Poland

Re: Any info on awqr1ez1.sys?

Post by Fanta Shokata »

Xeno wrote:
Thu Jan 07, 2021 12:43 am
Fanta Shokata wrote:
Thu Jan 07, 2021 12:07 am
Did you try to upgrade on VM or a physical machine???
Physical machine. I have a spare machine I like to mess around with.
Provide specs of you spare machine then.
More Fanta. Less Serious

AlphaBeta
User avatar
Donator
Posts: 2182
Joined: Sun Aug 12, 2012 4:33 pm
Location: Czechia

Re: Any info on awqr1ez1.sys?

Post by AlphaBeta »

Your ISO or disc could be corrupted.
AlphaBeta, stop brainwashing me immediately!

Image

Xeno
User avatar
FTP Access
Posts: 5
Joined: Tue Jan 05, 2021 9:23 pm
Location: UK

Re: Any info on awqr1ez1.sys?

Post by Xeno »

AlphaBeta wrote:
Sat Jan 09, 2021 7:54 am
Your ISO or disc could be corrupted.
I'll redownload it for sure to test later, but I was able to do a clean install just fine and the issue did happen with a slightly later build and the same issue happened with a different filename, but same extension.

Update: I expanded a random file in the i386 folder to the filename, clicked 'skip file' and it worked. Turns out that the filename is random.



Here's me showing off the fix (0:58 because timestamp doesn't work) with the same extension, just different filename.
Last edited by Xeno on Mon Jan 11, 2021 8:13 pm, edited 5 times in total.

Post Reply