BetaArchive Logo
Navigation Home Screenshots Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 6d, 5h, 41m | CPU: 27% | MEM: 2563MB of 8191MB used
{The community for beta collectors}

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 PostPost subject: Confusion: build number of NT 4.0 Service Pack 1        Posted: Tue Nov 14, 2017 4:11 am 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Tue Aug 08, 2017 9:12 pm

Posts
34
At the moment I am looking at a few bits of software that I want to upload to the FTP and of course I want to get labeling right. I am bit confused right now regarding the build number of Service Pack 1 for Windows NT 4.0.

Almost everywhere on the internet it says that the SP1 build number would be 4.0.1381.2 (The build number for NT4 with no service pack should be 4.0.1381.1).

The problem is, that in SP1 there is not a single file that has version 4.0.1381.2. Instead all files have to original version number 4.0.1381.1. When I install a later OEM version that has SP1 built in, it is the same: everything (relevant for that patch), including NTOSKRNL is 4.0.1381.1.

Any hints on this?

Could it be that this is just a labeling issue and 4.0.1381.2 is the correct label for SP1 while no file actually has to have that version number?


Top  Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 




Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2017

 

Sitemap | XML | RSS