BetaArchive Logo
Navigation Home Screenshots Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 15d, 15h, 4m | CPU: 30% | MEM: 8068MB of 24567MB used
{The community for beta collectors}

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 PostPost subject: Can the Sound Blaster Driver in NT Oct.1991 even work?        Posted: Fri May 19, 2017 5:13 am 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Sun Jul 21, 2013 7:38 am

Posts
156

Favourite OS
9431
There is a Sound Blaster driver in Oct.1991. And there is a wave player in the build too. But I can never get it to work. Any suggestions?


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Can the Sound Blaster Driver in NT Oct.1991 even work?        Posted: Fri May 19, 2017 6:41 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Wed Feb 23, 2011 12:11 am

Posts
3326

Location
Italy

Favourite OS
Windows, OS/2, DOS
it should work, but I don't know how to load the driver properly, I've been having this issue for over 2 years.

_________________
http://forum.softhistory.org


Top  Profile  WWW
 PostPost subject: Re: Can the Sound Blaster Driver in NT Oct.1991 even work?        Posted: Sat Aug 12, 2017 2:48 am 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Wed Aug 09, 2017 1:08 am

Posts
94

Favourite OS
4001
VirtualBox emulates a SoundBlaster 16, so it should run the sb 1.5 driver just fine.


Top  Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2017

 

Sitemap | XML | RSS