invalid home directory

Problem with the site? Got a suggestion? Got feedback? Post here and the staff will discuss it with you.
Post Reply
JustZisGuy
FTP Access
Posts: 233
Joined: Wed Dec 11, 2013 3:24 am

invalid home directory

Post by JustZisGuy »

I hate to ask, but I was wanting to get a rather large sized upload underway... when I try to connect, I am getting a "invalid home directory." error. I have already tried updating permissions on the FTP servers page.

Odd thing is, when I first tried yesterday, it connected, started transfering one of the files, and then attempts to start the secondary transfer barfed with that error. Tried stopping and reconnecting, but just "invalid home directory." for all connection attempts after that.

mrpijey
User avatar
Administrator
Posts: 8180
Joined: Tue Feb 12, 2008 5:28 pm
Contact:

Re: invalid home directory

Post by mrpijey »

Does it work again? I see you have your personal folder with files in it, so it appears to be working.
Image
Official guidelines: The Definitive Guide to BetaArchive :: Abandonware
Channels: Discord :: Twitter

JustZisGuy
FTP Access
Posts: 233
Joined: Wed Dec 11, 2013 3:24 am

Re: invalid home directory

Post by JustZisGuy »

No, same error this morning. It would have created that file(s) during my first attempt the other day, that I cancelled. Nothing but that error since then.

Andy
User avatar
Administrator
Posts: 12628
Joined: Fri Aug 18, 2006 11:47 am
Location: United Kingdom
Contact:

Re: invalid home directory

Post by Andy »

Please hit the update permissions button again and this should fix the issue. I've made a modification to the update script to fix the problem.

JustZisGuy
FTP Access
Posts: 233
Joined: Wed Dec 11, 2013 3:24 am

Re: invalid home directory

Post by JustZisGuy »

Hmmm. Ok, tried that just now, updated permissions, but I am still getting the "invalid home directory" error when I try to connect.

SistemaRayoXP
User avatar
FTP Access
Posts: 368
Joined: Wed Sep 13, 2017 1:26 am
Location: Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco, Mexico.

Re: invalid home directory

Post by SistemaRayoXP »

Same problem here. I've also updated the permissions, as well as IP lock and the password, and I'm still getting invalid home directory.
Image
Registrations are now open. Join us today!

Andy
User avatar
Administrator
Posts: 12628
Joined: Fri Aug 18, 2006 11:47 am
Location: United Kingdom
Contact:

Re: invalid home directory

Post by Andy »

Please try now.

SistemaRayoXP
User avatar
FTP Access
Posts: 368
Joined: Wed Sep 13, 2017 1:26 am
Location: Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco, Mexico.

Re: invalid home directory

Post by SistemaRayoXP »

It works. Thanks
Image
Registrations are now open. Join us today!

Post Reply