Windows 8 Build 8056 Error When Booting From Installer

Discuss Windows Vista, 7, 8.x, 10 and Windows Server 2008, 2008R2, 2012, 2016, 2019, Home Server, SBS 2008, SBS 2011.
Post Reply
brandonhdyc
Posts: 6
Joined: Sat Oct 26, 2019 1:46 am

Windows 8 Build 8056 Error When Booting From Installer

Post by brandonhdyc »

https://www.betaarchive.com/imageupload ... .94513.png
this is the weirdest error ive ever seen. my theory is its ram because of the weird random squares. no different after a reboot. ideas?

Kimberly5384
User avatar
Posts: 106
Joined: Mon Oct 29, 2018 2:07 am

Re: Windows 8 Build 8056 Error When Booting From Installer

Post by Kimberly5384 »

Yikes... I've ran 8056 and haven't seen something like that... What are you using to run the build? VBox or VMWare? Also, what settings did you set for the VM?
I would write some funny comment down here, but I can't be bothered. :P

Website: https://bit.ly/myhalf-assedwebsite

imback
User avatar
FTP Access
Posts: 65
Joined: Mon Oct 21, 2013 8:45 pm

Re: Windows 8 Build 8056 Error When Booting From Installer

Post by imback »

If it's vmware you're using, then create the vm in workstation 11 compatibility mode. Pre-Release Preview Builds no longer work with workstation 15.
Image

MCpillager12
User avatar
Posts: 361
Joined: Wed Apr 17, 2019 12:44 pm
Location: Russia
Contact:

Re: Windows 8 Build 8056 Error When Booting From Installer

Post by MCpillager12 »

OP is using VMware because of the white bar on the top of the screen.
Anyways, as imback said, use workstation 11 compatibility. Also provide us with your settings.
Help!!!! hOw DO I run WiNdoWS 8 vM wIThouT vm soFtWarE???

Post Reply