BetaArchive Logo
Navigation Home Database Screenshots Gallery Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 63d, 6h, 42m | CPU: 30% | MEM: 5206MB of 12140MB used
{The community for beta collectors}

Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 PostPost subject: No sound in Windows NT 4.0 with SP6a        Posted: Sun Jun 02, 2019 7:36 am 
Reply with quote
Offline

Joined
Wed Apr 17, 2019 12:44 pm

Posts
354

Location
Russia

Favourite OS
Windows 10 LTSC
I am using vpc2007.

VM specs:
Quote:
256MB RAM
4GB HDD
7.8GB HDD


I have also installed vm additions.

_________________
I have a feeling that im making this site go downhill, so ill be on hiatus.


Top  Profile  WWW
 PostPost subject: Re: No sound in Windows NT 4.0 with SP6a        Posted: Sun Jun 02, 2019 8:03 am 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Tue Aug 08, 2017 2:11 pm

Posts
267
Follow the instructions here in the link below.

https://rubenerd.com/nt4-sound-virtualbox/

The instructions are for VirtualBox, but it works with VPC as well.

Just follow steps 2 to 6 and you will have sound!


Top  Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 




Who is online

Users browsing this forum: jbuug22 and 14 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2020

 

Sitemap | XML | RSS