Virtual Memory on Chicago 73

Any off topic discussions should go in this forum. Post count is not increased by posting here.
FTP Access status is required to post in this forum. Find out how to get it
Forum rules
Any off topic discussions should go in this forum. Post count is not increased by posting here.
FTP Access status is required to post in this forum. Find out how to get it
Post Reply
Chicago
User avatar
FTP Access
Posts: 606
Joined: Mon Sep 03, 2007 2:47 am
Location: $HOME

Virtual Memory on Chicago 73

Post by Chicago »

Hi!
I've been using Chicago 73 on a PC of it's own for a while now.
I enabled Virtual Memory, restarted and everything was oK.
When I disabled it, it rebooted, yet, got stuck a bit before prompting for passwd (After the funny Chicago Prerelease Nov. 1993).
Which file should I mod to fix the problem?
I must imagine it's not a complicated thing. It loads the mouse, and even my backround image. Just then it ceases from responding. Not even mouse movement.
Thanks!
BTW, I also tried to run the min config.sys and no autoexec.bat
Thanks!

WinPC

Post by WinPC »

You're trying to enable Virtual Memory and then disable it? If you can't disable it without damaging the Windows installation then you should try reinstalling Chicago.

Chicago
User avatar
FTP Access
Posts: 606
Joined: Mon Sep 03, 2007 2:47 am
Location: $HOME

Post by Chicago »

WinPC wrote:You're trying to enable Virtual Memory and then disable it? If you can't disable it without damaging the Windows installation then you should try reinstalling Chicago.
Isn't there any way to try to just stop chicago from loading it???
It's a pain on the neck to install chicago con that computer cause the floppy drive is kinda damaged, so transfering files is a really hard task.
Thanks

Post Reply