Longhorn and wlm troubles

Discuss Windows Vista, 7, 8.x, 10 and Windows Server 2008, 2008R2, 2012, 2016, 2019, Home Server, SBS 2008, SBS 2011.
Post Reply
tristan
Donator
Posts: 345
Joined: Thu Apr 26, 2007 11:40 am
Location: The Netherlands

Longhorn and wlm troubles

Post by tristan »

I have installed longhorn 4039 (nice build though) but i can't login to msn/wlm, this is because of the date, 2003 (when i put it back to 2007 it all works again), but when i put it back to 2007, i can't login to my account on longhorn anymore, even when i put it back, so i have to reinstall.

Is there any fix for this, or that wlm works with the date at 2003 or that longhorn works with date set to 2007.

Thank you

hounsell

Post by hounsell »

Sounds like you havent cracked the activation
I think I have a cracked winlogon.exe that will solve the problem though
If i find it, i will upload it somewhere and post a link...

tristan
Donator
Posts: 345
Joined: Thu Apr 26, 2007 11:40 am
Location: The Netherlands

Post by tristan »

is there any cracked winlogon for longhorn 4039 then? never saw anything for this build what has to do with activation.

Vista Ultimate R2
User avatar
FTP Access
Posts: 2393
Joined: Wed Aug 30, 2006 10:06 pm

Post by Vista Ultimate R2 »

I think there is a generic XP/2003 crack that works on all the Longhorns that have the same activation system as XP ie it should work up to about 5048.
Image

Bender
User avatar
Donator
Posts: 1524
Joined: Fri Aug 18, 2006 4:30 pm

Post by Bender »

WPAKill shouldnt work on Builds > 3790
Image
Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC; en-US; mimic; rv:9.3.2) Clecko/20120101 Classilla/CFM
"Stupid can opener! You killed my father, and now you've come back for me!"

tristan
Donator
Posts: 345
Joined: Thu Apr 26, 2007 11:40 am
Location: The Netherlands

Post by tristan »

Yes i used tweaknt, it said that the timebomber removed succesfully, the expire date in the progrem said N/A, so i put the date to 2007, and the same thing happened again, i login, black screen, and i am back login screen.
Now i have to reinstall it again.
I still hope there is a fix though..
But tweaknt only patches the timbomb, but not the activation, i think that's the problem, maybe someone has/can make a cracked winlogon.exe?

hounsell

Post by hounsell »

I have found my copy on a Floppy image, so i will upload it soon.

tristan
Donator
Posts: 345
Joined: Thu Apr 26, 2007 11:40 am
Location: The Netherlands

Post by tristan »

hounsell wrote:I have found my copy on a Floppy image, so i will upload it soon.
Thank you, i'd really appreciate that

Peteski
User avatar
FTP Access
Posts: 85
Joined: Fri Jun 08, 2007 1:49 pm
Location: Halifax, UK
Contact:

Post by Peteski »

try this:
http://www.mediafire.com/?8lbmxd99f93

ignore the file name, it was originally intended for somebody else.

tristan
Donator
Posts: 345
Joined: Thu Apr 26, 2007 11:40 am
Location: The Netherlands

Post by tristan »

Peteski wrote:try this:
http://www.mediafire.com/?8lbmxd99f93

ignore the file name, it was originally intended for somebody else.
Wohoo, it finally works , thank you so much

Post Reply