Forum Image Uploader

Problem with the site? Got a suggestion? Got feedback? Post here and the staff will discuss it with you.
Post Reply
hounsell

Forum Image Uploader

Post by hounsell »

I'm having trouble uploading images. I just get a fatal error - line 9. Is is OK if i upload images to my server while this problem is being sorted?

Andy
User avatar
Administrator
Posts: 12628
Joined: Fri Aug 18, 2006 11:47 am
Location: United Kingdom
Contact:

Post by Andy »

There is no issue with the uploader as I have just used it, so no, don't use your own server. Myself and moderators will simply remove the image.

Errors are usually caused by one of two things:
1. Bad browser
2. Bad image

So get a better browser or fix it, or make the image a properly recognised image.

EDIT: Looking at the code the error is on the MIME-TYPE so it means the image you're trying to upload doesnt have a proper identifier in it to declare itself as an image such as jpg or png etc.

hounsell

Post by hounsell »

Found out the images are bad. Resaving them as JPGs, and they work fine.
You can lock this topic

Andy
User avatar
Administrator
Posts: 12628
Joined: Fri Aug 18, 2006 11:47 am
Location: United Kingdom
Contact:

Post by Andy »

For future knowledge, what was "bad" about the image? Just so I know this info for advising other members.

hounsell

Post by hounsell »

They had just got corrupted. Not enough to affect the image, but the embedded information had gone.

Andy
User avatar
Administrator
Posts: 12628
Joined: Fri Aug 18, 2006 11:47 am
Location: United Kingdom
Contact:

Post by Andy »

OK cheers.

Locked

Post Reply