BetaArchive Logo
Navigation Home Screenshots Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 28d, 2h, 7m | CPU: 32% | MEM: 2526MB of 4397MB used
{The community for beta collectors}

Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 PostPost subject: Bootable XP        Posted: Thu Nov 02, 2006 2:02 pm 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Tue Oct 17, 2006 8:26 pm

Posts
929
Hey all,

Over a couple of years, I have fine tuned a BartPE build which is impressive in what it does and also its size. Currently it fits on the better part of a dual layer DVD.

Anyway, aside from the XP installer, and multitude of disk tools, I also have Microsoft Office 2003, Visual Studio 6, Borland C++ Builder 6, Borland Delphi 6, Borland Developer Studio 2006, Photoshop... and the list goes on and on.

Is anyone else interested in this? I call it my Super Magical Disk.

If so, Ill make a build and put the iso on my ftp.


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Thu Nov 02, 2006 8:35 pm 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Wed Aug 30, 2006 10:06 pm

Posts
2393
Does it have the Explorer shell? I'd like a PE with Explorer so it's exactly like real Windows XP - none of the PEs I've found ever had it (they always have one of those horrible things that's meant to look like Explorer but isn't anything like it(, and I did manage to make one where Explorer loads but most things in Explorer were broken.

_________________
Image


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Thu Nov 02, 2006 10:00 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Mon Sep 04, 2006 1:06 pm

Posts
1004

Location
USA
I would be interested... however downloading 5gbs at 10-15kbs is not really my cup of tea.. i guess i could put it in flashget though...

_________________
Old-Computer
BetaArchive VIP | Ex-OSBA Member


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sun Nov 19, 2006 6:31 am 
Reply with quote
I could be wrong but I don't think it's possible to get Explorer fully working with BartPE without putting most of XP and other extras on it, and then I don't even think that works properly.


Top
 PostPost subject:        Posted: Sun Nov 19, 2006 6:49 am 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Sat Sep 30, 2006 5:00 pm

Posts
3557
There is the excellent XPe plugin that uses the real Explorer shell. This is basically old news, I've been using it forever, but take a look for yourself:

http://oss.netfarm.it/winpe/screenshots.php


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sun Nov 19, 2006 7:41 am 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Tue Oct 17, 2006 8:26 pm

Posts
929
Explorer works fine, as mentioned et al XPe. No limits other than physical ram


Top  Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2018

 

Sitemap | XML | RSS