BetaArchive Logo
Navigation Home Database Screenshots Gallery Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 75d, 16h, 26m | CPU: 16% | MEM: 6535MB of 12287MB used
{The community for beta collectors}

Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 PostPost subject: Problem (Windows Longhorn 4074)        Posted: Mon Nov 04, 2013 7:17 pm 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Mon Nov 04, 2013 7:05 pm

Posts
172

Location
/dev/null

Favourite OS
Longhorn 4074, Whistler 2419
Hello! I have a problem: when i'm starting Longhorn i pressing ctrl-alt-del to get into logon screen. When i trying to log on as Administrator, screen blanks and i need to press ctrl-alt-del again. When i press it i getting to logon screen again...

BIOS date: 04-26-2004

LH installed on REAL machine (dual boot)

Plz help!!! :cry:

_________________
Image
Hello from Russia!


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Problem (Windows Longhorn 4074)        Posted: Tue Nov 05, 2013 5:40 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Tue Apr 26, 2011 1:36 pm

Posts
692

Favourite OS
Longhorn
Sounds to me like the timebomb has been triggered. Did you change the bios date before install or afterwards?

_________________
Experience Longhorn


Top  Profile  WWW
 PostPost subject: Re: Problem (Windows Longhorn 4074)        Posted: Tue Nov 05, 2013 6:27 pm 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Mon Nov 04, 2013 7:05 pm

Posts
172

Location
/dev/null

Favourite OS
Longhorn 4074, Whistler 2419
I changed BIOS date before install, then i changed the date back to 2013 and worked with XP (it's dual-boot). And yesterday i started computer, entered BIOS, changed date to 04-26-2004 and selected Longhorn for boot and had the same problem as in this video:
http://www.youtube.com/watch?v=xGD1bsSCRnU

_________________
Image
Hello from Russia!


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Problem (Windows Longhorn 4074)        Posted: Fri Nov 08, 2013 8:26 pm 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Sun Jul 04, 2010 9:34 pm

Posts
440

Favourite OS
Serenity
You must install it again.

_________________
My shithole (chat)


Top  Profile  WWW
 PostPost subject: Re: Problem (Windows Longhorn 4074)        Posted: Fri Nov 08, 2013 8:38 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Tue Apr 26, 2011 1:36 pm

Posts
692

Favourite OS
Longhorn
And before changing bios data again, make sure the timebomb is properly deactivated (winlogon patch or use tweaknt)
You can find alot of patched winlogon exe's on Hounsell's site (http://longhorn.ms/fix/activation-crack/)

_________________
Experience Longhorn


Top  Profile  WWW
 PostPost subject: Re: Problem (Windows Longhorn 4074)        Posted: Sat Nov 09, 2013 1:13 pm 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Mon Nov 04, 2013 7:05 pm

Posts
172

Location
/dev/null

Favourite OS
Longhorn 4074, Whistler 2419
Okay. I just installed Longhorn Reloaded M1 and it have already timebomb removed.
Closed.

_________________
Image
Hello from Russia!


Top  Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2019

 

Sitemap | XML | RSS