Page 1 of 1

Mac OS X 10.0 DP1

Posted: Wed Oct 14, 2020 4:02 pm
by Msdos622
In the BetaWiki, I found page about Mac OS X DP1. As I know, it's unable to install it on emulator. But it was installed, and username was foxlet (https://betawiki.net/wiki/Mac_OS_X_Developer_Preview_1). I want to know, how he did it.

Re: Mac OS X 10.0 DP1

Posted: Wed Oct 14, 2020 5:37 pm
by Winins
Msdos622 wrote:
Wed Oct 14, 2020 4:02 pm
In the BetaWiki, I found page about Mac OS X DP1. As I know, it's unable to install it on emulator. But it was installed, and username was foxlet (https://betawiki.net/wiki/Mac_OS_X_Developer_Preview_1). I want to know, how he did it.
The i386 version is installable on 86Box. Try that.

Re: Mac OS X 10.0 DP1

Posted: Wed Oct 14, 2020 6:05 pm
by Msdos622
Winins wrote:
Wed Oct 14, 2020 5:37 pm
Msdos622 wrote:
Wed Oct 14, 2020 4:02 pm
In the BetaWiki, I found page about Mac OS X DP1. As I know, it's unable to install it on emulator. But it was installed, and username was foxlet (https://betawiki.net/wiki/Mac_OS_X_Developer_Preview_1). I want to know, how he did it.
The i386 version is installable on 86Box. Try that.
Mac OS X 10.0 DP1 cannot run on x86. You confused it with Rhapsody DR1.

Re: Mac OS X 10.0 DP1

Posted: Wed Oct 14, 2020 7:27 pm
by tarquin44
I've read at E-Maculation that user ubuntuxp managed to install Mac OS X 10.0 DP1 in QEMU, on a Linux distro. I'm not sure which distro though.

Re: Mac OS X 10.0 DP1

Posted: Wed Oct 14, 2020 8:25 pm
by Winins
Msdos622 wrote:
Wed Oct 14, 2020 6:05 pm
Winins wrote:
Wed Oct 14, 2020 5:37 pm
Msdos622 wrote:
Wed Oct 14, 2020 4:02 pm
In the BetaWiki, I found page about Mac OS X DP1. As I know, it's unable to install it on emulator. But it was installed, and username was foxlet (https://betawiki.net/wiki/Mac_OS_X_Developer_Preview_1). I want to know, how he did it.
The i386 version is installable on 86Box. Try that.
Mac OS X 10.0 DP1 cannot run on x86. You confused it with Rhapsody DR1.
Ah, I mixed up Server 1.0 and Public beta dp1 :$

Re: Mac OS X 10.0 DP1

Posted: Thu Oct 15, 2020 3:02 pm
by computebrute
You need a PPC computer to run that