BetaArchive Logo
Navigation Home Screenshots Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 29d, 2h, 54m | CPU: 40% | MEM: 5795MB of 10906MB used
{The community for beta collectors}

Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 PostPost subject: Windows 7 Internet Problems        Posted: Sun Jun 14, 2009 7:55 pm 
Reply with quote
hi. i've had this problem resolved for a while but i was wondering if anybody else was having this problem. In Windows 7 RC1 Build 7100 i had problems connecting to the internet. it would get connected. but about 5 minutes later it would disconnect and then around 5 minutes later it would reconnect. has anyone else had this problem?


Top
 PostPost subject: Re: Windows 7 Internet Problems        Posted: Sun Jun 14, 2009 8:11 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Tue Aug 12, 2008 7:37 pm

Posts
2381

Location
United States
This was happening to me once. For some reason it had the same network as 2 connections (one private and one public) and it kept switching between the same connection...


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Windows 7 Internet Problems        Posted: Sun Jun 14, 2009 8:39 pm 
Reply with quote
mine was probably doing that. it eventually started working right but it was really anoying.


Top
 PostPost subject: Re: Windows 7 Internet Problems        Posted: Sun Jun 14, 2009 8:39 pm 
Reply with quote
mine was probably doing that. it eventually started working right but it was really anoying.


Top
 PostPost subject: Re: Windows 7 Internet Problems        Posted: Sun Jun 14, 2009 11:56 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sat Nov 15, 2008 9:47 pm

Posts
910
I also had Internet Problems with Windows 7 build 7227, the connection brokes up often and was very slow.
So i gone back to XP, downloading build 7231 right now and try to get a better Internet connection with that build :wink:


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Windows 7 Internet Problems        Posted: Mon Jun 15, 2009 10:08 am 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sat Nov 15, 2008 9:47 pm

Posts
910
Sorry for double post, but my internet working now great with build 7231 :D


Top  Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 




Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 19 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2018

 

Sitemap | XML | RSS