BetaArchive Logo
Navigation Home Screenshots Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 51d, 21h, 21m | CPU: 61% | MEM: 6139MB of 11101MB used
{The community for beta collectors}

Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 PostPost subject: windows 7 build 7137 x86 aero bug        Posted: Fri May 29, 2009 7:12 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sun Dec 14, 2008 11:46 pm

Posts
1173

Location
/home/aLinux

Favourite OS
Longhorn 4074
hello
i just installed "7" six hours ago
its working great and fast
but i have a error or bug dont know what it is
my aero effects dont work
glass is enabled but the minimize,open,close effects are gone
its just like xp with glass
i restarted uxsms and rebooted my pc
but still the same
i havent installed any video driver,sound driver,nothing,its the default on all things

what can i do ?


Top  Profile  YIM
 PostPost subject: Re: windows 7 build 7137 x86 aero bug        Posted: Fri May 29, 2009 7:37 pm 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Sat Nov 01, 2008 7:05 pm

Posts
290
Can I be the first to ask if you've made sure the system properties section has the seperate open/close/minimise effects boxes checked? Once or twice I've seen them disabled when this has come up before.


Top  Profile
 PostPost subject: Re: windows 7 build 7137 x86 aero bug        Posted: Fri May 29, 2009 7:40 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sun Dec 14, 2008 11:46 pm

Posts
1173

Location
/home/aLinux

Favourite OS
Longhorn 4074
STKD wrote:
Can I be the first to ask if you've made sure the system properties section has the seperate open/close/minimise effects boxes checked? Once or twice I've seen them disabled when this has come up before.


wtf.... i know this is strange but i havend unchecked those...
i just clicked "adjust for best appareance" and the effects are back

thanks homie you just made a soul happy :D


Top  Profile  YIM
 PostPost subject: Re: windows 7 build 7137 x86 aero bug        Posted: Fri May 29, 2009 7:43 pm 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Sat Nov 01, 2008 7:05 pm

Posts
290
It does happen sometimes. Perhaps if Windows is set to "Let Windows Decide what is best" (or whatever the setting is called) it doesn't always enable them.
Glad to help anyway.


Top  Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2018

 

Sitemap | XML | RSS