BetaArchive Logo
Navigation Home Screenshots Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 22d, 5h, 19m | CPU: 24% | MEM: 5530MB of 12227MB used
{The community for beta collectors}

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 PostPost subject: windows 7 build 7048 & 7057 icon bug        Posted: Fri Mar 20, 2009 3:17 am 
Reply with quote
Offline

Joined
Fri Aug 01, 2008 6:29 pm

Posts
110
this only happens with my Archos 605, the icons are all messed up. the icons aren't messed up for any other thing.
Image


Last edited by hounsell on Fri Mar 20, 2009 3:18 pm, edited 1 time in total.
Learn what builds your typing about


Top  Profile
 PostPost subject: Re: windows 7 build 5048 & 5057 icon bug        Posted: Fri Mar 20, 2009 11:59 am 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sun Dec 14, 2008 11:46 pm

Posts
1173

Location
/home/aLinux

Favourite OS
Longhorn 4074
you mean 7048 and 7057..
right ? :)


Top  Profile  YIM
 PostPost subject: Re: windows 7 build 7048 & 7057 icon bug        Posted: Fri Mar 20, 2009 3:19 pm 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Sat Feb 24, 2007 4:14 pm

Posts
6612

Location
United Kingdom

Favourite OS
Server 2012 R2
Moderator Edit: Fixed topic title.

_________________
BuildFeed - the ultimate collaborative NT build list - Windows Longhorn - a look at a defining Microsoft project


Top  Profile  WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2018

 

Sitemap | XML | RSS