BetaArchive Logo
Navigation Home Screenshots Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 7d, 17h, 7m | CPU: 26% | MEM: 2246MB of 3551MB used
{The community for beta collectors}

Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 PostPost subject: windows 7 activation crack        Posted: Sat Nov 01, 2008 4:11 pm 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Sat Nov 01, 2008 4:06 pm

Posts
171

Location
Computerland

Favourite OS
Always newest but not this time
i need activation crack of windows 7 , i installed that without putting any key it effect any think while activating help me


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sat Nov 01, 2008 4:16 pm 
Reply with quote
I think there isn't any activation crack for Windows 7. Correct me if I'm wrong.


Top
 PostPost subject:        Posted: Sat Nov 01, 2008 4:35 pm 
Reply with quote
you can use a windows vista beta 2 cd-key if you still have from then.. lots of people have been doing it and it works


Top
 PostPost subject:        Posted: Sat Nov 01, 2008 5:10 pm 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Sat May 03, 2008 4:28 am

Posts
253

Location
Metro
For future reference: (Carried over from different forum areas.)

First, use your Windows Vista beta 2/RC keys. For those who don't have their keys, use the ones listed below. (Again, quoted from the " Windows Beta Serials" topic.)

Ludacris wrote:
3YFJ7-3486F-7488V-3VDMF-2PJMW
PQ3WY-TTRJG-677GJ-8K2CT-C8XJV
VP3W6-62WBD-FRV8T-XV3R2-CCH6P
2J4JT-P34KF-YMGH8-FKDRQ-JP8M9
6F9GH-B44V6-4QMBQ-BXRVM-MTPVQ
PVYFQ-2JTBV-9KXQ2-FQHDY-HTBVH
H4G2W-PP294-JHWG3-H6XBJ-7MG73
TDRRR-BPQ2P-2PTVK-W2XYR-QJPYV
6JXK3-C2K74-GFQX9-PYK4T-2GP9R


Then, activate online. If that does not work, try the automated phone service. Follow the instructions below. (And again, from the "Windows 7 6801 has been leaked." topic.)

Alexsis wrote:
Just call them up, it's an Automated process.

When dialed, Press 2; Start entering the first 6 digits of the Product ID Code, then hold, enter the next 6 digits, then hold... (etc etc)

Then it ask you 2 questions after that: Just press "1" for each.

After that, grab your pen and it tell you the number to enter to activate your copy of windows.


There you have it. So simple.

_________________
It still isn't what it used to be. But that's no reason to lurk around once in a while.


Top  Profile
 PostPost subject: ...        Posted: Sat Nov 01, 2008 6:09 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sun Jul 15, 2007 5:29 pm

Posts
1009

Location
Sweden

Favourite OS
OSX
Anyone know if a normal (legal) win. vista ultimate key will work ?

_________________
Regards,
Leon Bollerup - BA VIP Member

Run OSX on a pc - Ahsay backup monitoring - Online Backup


Top  Profile  WWW  ICQ
 PostPost subject:        Posted: Sat Nov 01, 2008 6:36 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Tue Aug 12, 2008 7:37 pm

Posts
2381

Location
United States
i think poeple reported that the normal vista keys didn't work on the 6519 builds so i doubt they will this time., your welcome to try and tell us your findings though.


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sat Nov 01, 2008 7:05 pm 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Sat Feb 24, 2007 4:14 pm

Posts
6612

Location
United Kingdom

Favourite OS
Server 2012 R2
zamadatix wrote:
i think poeple reported that the normal vista keys didn't work on the 6519 builds so i doubt they will this time., your welcome to try and tell us your findings though.

6519 Didn't take Vista Beta 2/RC1/RC2 keys either afaik...

_________________
BuildFeed - the ultimate collaborative NT build list - Windows Longhorn - a look at a defining Microsoft project


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Sat Nov 01, 2008 7:26 pm 
Reply with quote
hounsell wrote:
zamadatix wrote:
i think poeple reported that the normal vista keys didn't work on the 6519 builds so i doubt they will this time., your welcome to try and tell us your findings though.

6519 Didn't take Vista Beta 2/RC1/RC2 keys either afaik...


no it didnt. ;)

whatever, i thought it was right here only:

Image

this you can do on vmware 6.5, take the iso and use the autoinstaller WITHOUT serial, then youll get that without modifiying anything :)


Top
 PostPost subject:        Posted: Sat Nov 01, 2008 7:51 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Tue Aug 12, 2008 7:37 pm

Posts
2381

Location
United States
hounsell wrote:
zamadatix wrote:
i think poeple reported that the normal vista keys didn't work on the 6519 builds so i doubt they will this time., your welcome to try and tell us your findings though.

6519 Didn't take Vista Beta 2/RC1/RC2 keys either afaik...


maybe they are taking back the beta codes because they are planning on going into beta not vista :P. in any case ill have to wait for my download to finish to even activate mine :(


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sat Nov 01, 2008 10:17 pm 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Mon Jun 16, 2008 4:32 am

Posts
263

Favourite OS
Windows 8 7955
Thats just amazing, i tried it and it worked perfectly! Now we can use this build the full time (until 7/1/09)


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sat Nov 01, 2008 11:19 pm 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Wed Jun 11, 2008 7:27 pm

Posts
140
actually if you use your 3 rearms you can extend the expiration date back to october 1st 2009.


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sat Nov 01, 2008 11:59 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sat Jan 27, 2007 10:56 pm

Posts
599

Location
Vienna, Austria
zamadatix wrote:
i think poeple reported that the normal vista keys didn't work on the 6519 builds so i doubt they will this time., your welcome to try and tell us your findings though.

terribly wrong. Vista keys worked up to end M1 - since then they are using vista beta keys.


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Sun Nov 02, 2008 1:55 am 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Tue Aug 12, 2008 7:37 pm

Posts
2381

Location
United States
my vista key didnt work :( (YES it is legal copy with more than one install)


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sun Nov 02, 2008 2:32 am 
Reply with quote
Staff
User avatar
Offline

Joined
Thu Oct 23, 2008 3:25 am

Posts
2688

Location
Earth.

Favourite OS
Real Life
hmmm
so this version does have the rearm?
i wonder if i can use the "use vista for free without a product key" idea that has both a regristry patch, and a scheduled skip/rearm procedure all in one...

it be neat to try, but i have 10 hours left till i get my copy of 7

_________________
Visit my BLOG!
Wanna play a fun browser based game that plays while you're away? Click here.


Top  Profile  WWW  YIM
 PostPost subject:        Posted: Sun Nov 02, 2008 2:49 am 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Tue Aug 12, 2008 7:37 pm

Posts
2381

Location
United States
why not just use one of the beta codes???


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sun Nov 02, 2008 9:21 am 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Mon May 05, 2008 1:35 pm

Posts
78
zamadatix wrote:
i think poeple reported that the normal vista keys didn't work on the 6519 builds so i doubt they will this time., your welcome to try and tell us your findings though.


I used an ultimate key to activate 6519 around the time it was leaked.


Last edited by Popbob on Mon Nov 03, 2008 12:55 am, edited 1 time in total.

Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sun Nov 02, 2008 1:10 pm 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Sat May 24, 2008 10:05 am

Posts
2045
Any ideas as to why these keys are working?


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sun Nov 02, 2008 5:36 pm 
Reply with quote
VOICE A ACTIVATION CRACK :D

tommy68.free.fr


Top
 PostPost subject:        Posted: Sun Nov 02, 2008 5:56 pm 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Thu Feb 07, 2008 1:35 pm

Posts
571

Location
United Kingdom
Are you CERTAIN that these old and most likely blacklisted product keys will work?

_________________
Image


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Sun Nov 02, 2008 5:59 pm 
Reply with quote
Staff
User avatar
Offline

Joined
Thu Oct 23, 2008 3:25 am

Posts
2688

Location
Earth.

Favourite OS
Real Life
yes... and the worst that could possibly happen is a nasty de-activation by ms

_________________
Visit my BLOG!
Wanna play a fun browser based game that plays while you're away? Click here.


Top  Profile  WWW  YIM
 PostPost subject:        Posted: Sun Nov 02, 2008 6:06 pm 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Thu Feb 07, 2008 1:35 pm

Posts
571

Location
United Kingdom
If you don't try to use WGA tool with Windows 7 Build 6801, how the hell otherwise can Microsoft de-activate it?

_________________
Image


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Sun Nov 02, 2008 8:42 pm 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Sat Feb 24, 2007 4:14 pm

Posts
6612

Location
United Kingdom

Favourite OS
Server 2012 R2
squidward_ wrote:
Are you CERTAIN that these old and most likely blacklisted product keys will work?


Why the hell would they blacklist beta keys? MS know these keys are widespread, back in the day, I had something like 20-25 RC keys, a good portion of which I posted here. MS were handing the keys out to anyone and everyone.

_________________
BuildFeed - the ultimate collaborative NT build list - Windows Longhorn - a look at a defining Microsoft project


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Sun Nov 02, 2008 8:51 pm 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Thu Feb 07, 2008 1:35 pm

Posts
571

Location
United Kingdom
Because someone could abuse theme like with VLK by hacking the system files in an RTM Windows version so that it will accept the Beta/RC keys?

_________________
Image


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Sun Nov 02, 2008 9:15 pm 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Sat Jul 26, 2008 9:15 pm

Posts
343

Location
UK
are they any way to activate build 6801 without the internet i got it in a vm but i can't access the internet am using a wireless adapter and tryed to install the drivers but says OS not supported and can't install the microsoft loopback adapter anyone ??


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sun Nov 02, 2008 9:21 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Tue Aug 12, 2008 7:37 pm

Posts
2381

Location
United States
are oyu talking about where it ask for the key or after it ask for the key in setup? and just put it on a spare machine it only uses 300mb ram and it would probably save you a lot of hassle...


Top  Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 39 posts ]  Go to page 1, 2  Next




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2018

 

Sitemap | XML | RSS