BetaArchive
https://www.betaarchive.com/forum/

Strange error after applying Longhorn Fusion
https://www.betaarchive.com/forum/viewtopic.php?f=62&t=6048
Page 1 of 1

Author:  leonbollerup [ Sat Oct 18, 2008 7:26 pm ]
Post subject:  Strange error after applying Longhorn Fusion

Hi,

I just applied longhorn fusion to a vista 32bit, when trying to login, i get a :

LogonUI.exe - Entry point not found

The procedure entry point GetPhysicallyInstalledMemory could not be located in the dynamic library kernel32.dll

Explorer is unable to load, not even task manager will come up..

anyone seen that before - and if thats the case - what did you do about it ?

Author:  Kenneth [ Sat Oct 18, 2008 8:34 pm ]
Post subject: 

Is it Vista SP1 or SP0?

I tested it on Server 2008 Standard and Vista Ultimate SP1, and it worked nicely.

Author:  Ludacris [ Sun Oct 19, 2008 9:42 am ]
Post subject: 

I am pretty sure that you have replaced an RTM file with a patched SP1 file or an SP1 file with a patched RTM file

Author:  squidward_ [ Sun Oct 19, 2008 12:35 pm ]
Post subject: 

I have noticed in Vista SP1 that the file version for imageres.dll is still 6000, not 6001, and everything still works OK.

Author:  J.Byrne [ Sun Oct 19, 2008 12:57 pm ]
Post subject: 

I've had thing's like this happen a few time's, If you kept backup's of your old files, It's just a matter of booting into a WinPE disk, or a Live CD from any Linux build, and restoring the old files.

Author:  squidward_ [ Sun Oct 19, 2008 2:02 pm ]
Post subject: 

Thats the same thing I do if something goes wrong when customizing system files.

Page 1 of 1 All times are UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/