BetaArchive Logo
Navigation Home Screenshots Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 23d, 11h, 4m | CPU: 8% | MEM: 5590MB of 10924MB used
{The community for beta collectors}

Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
 PostPost subject: Adding a timebomb into installation?        Posted: Sun Aug 24, 2008 11:04 pm 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Sun May 18, 2008 3:04 am

Posts
556

Location
Minnesota, USA
I am creating my own version of xp, and i was wondering how would i go about ADDING a time bomb into the installation.


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sun Aug 24, 2008 11:40 pm 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Tue May 08, 2007 4:29 pm

Posts
70
TweakNT
google it.


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Mon Aug 25, 2008 12:52 am 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Sun May 18, 2008 3:04 am

Posts
556

Location
Minnesota, USA
Thanks, but TweakNT only adds a timebomb to already-instaled, afaik.


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Mon Aug 25, 2008 1:16 am 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Fri Aug 18, 2006 12:10 pm

Posts
570

Location
New Zealand
You are correct on saying that TweakNT will not add a timebomb to the installer. alisdair, google it.

_________________
Image


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Adding a timebomb into installation?        Posted: Mon Aug 25, 2008 2:54 am 
Reply with quote
4512jth wrote:
I am creating my own version of xp, and i was wondering how would i go about ADDING a time bomb into the installation.

You need to load the setupreg.hiv into either regedt32 on a NT4/2000 machine, or into regedit
on an XP machine & edit a string to add the timebomb, then unload the hive & you're done...
If you tell me what build you're doing it to{Sp0/1/2 or 3}, I'll send you the file timebombed...
Take me all of 30 seconds to do...


Top
 PostPost subject:        Posted: Mon Aug 25, 2008 3:01 am 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Sun May 18, 2008 3:04 am

Posts
556

Location
Minnesota, USA
It's SP3 RTM.


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Mon Aug 25, 2008 8:04 am 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Fri Aug 18, 2006 12:10 pm

Posts
570

Location
New Zealand
KenOath: Yet again your genious astounds me! I knew about this routine to remove the timebomb from <ommitted>, but never thought of using it to add a timebomb; well done on that.

_________________
Image


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Mon Aug 25, 2008 8:27 am 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Sun May 18, 2008 3:04 am

Posts
556

Location
Minnesota, USA
What is the registry key to add?


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Mon Aug 25, 2008 9:10 am 
Reply with quote
I'm curious to know why you would want to put a timbomb into an operating
system, if you don't mind me asking that is.


Top
 PostPost subject:        Posted: Mon Aug 25, 2008 9:40 am 
Reply with quote
well, there are lots of reason, why i did it was screenshots once, i needed realistic looking screenshots of neptune, i had no untouched one so i just added the timebomb, so theres a build tag on the desk and timebomb in winver, otherways, the desktop would have no tag ;)


Top
 PostPost subject:        Posted: Mon Aug 25, 2008 10:46 am 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Tue May 08, 2007 4:29 pm

Posts
70
ChasingVertigo wrote:
You are correct on saying that TweakNT will not add a timebomb to the installer. alisdair, google it.

1. grow up.
why are all (i say that very loosely) the people here just like you and very childish?
just because your on beta archive does not mean you are the windows ELITE.
jeesh.

2. it is perfectly possible to by using a script execute tweaknt on first run in the background (invisible) add the timebomb and then restart
this is the only way i can see that this is possible, alls that it will take is a little research

3. looks like the ever knowledgeable ken0ath has sorted you


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Mon Aug 25, 2008 4:03 pm 
Reply with quote
4512jth wrote:
It's SP3 RTM.

How many days do you want the timebomb to be..?


Top
 PostPost subject:        Posted: Mon Aug 25, 2008 7:46 pm 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Sun May 18, 2008 3:04 am

Posts
556

Location
Minnesota, USA
60 days please.


Top  Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2018

 

Sitemap | XML | RSS