How do I install Vista Beta1 (5112) with VP 2007?

Discuss Windows Vista, 7, 8.x, 10 and Windows Server 2008, 2008R2, 2012, 2016, 2019, Home Server, SBS 2008, SBS 2011.
Post Reply
Luckie
User avatar
Donator
Posts: 1115
Joined: Thu Aug 24, 2006 8:03 am
Location: Germany

How do I install Vista Beta1 (5112) with VP 2007?

Post by Luckie »

Hi,

can anyone tell me, how can I do this? The setup stops at the point I should selct the place where to install Vista. I create a new partion and formatted this but I'm not able to continue

greetz
"Theory is when you know something, but it doesn't work. Practice is when something works, but you don't know why. Programmers combine theory and practice: Nothing works and they don't know why."

stealth
User avatar
FTP Access
Posts: 161
Joined: Sun Nov 12, 2006 1:47 am
Location: Melbourne, Australia

Post by stealth »

you sure your iso or something isnt corrupt?

empireum
Donator
Posts: 3557
Joined: Sat Sep 30, 2006 5:00 pm

Post by empireum »

Try to partition and format the disk using a Windows XP CD. Try to avoid using the Vista installer for that.

casablanca
FTP Access
Posts: 146
Joined: Wed Oct 11, 2006 3:05 am
Location: New York

Post by casablanca »

I also have a problem when I try to install Beta 1, even after changing my BIOS clock back and formating the partition... It just gives me the message about how it can't continue from the boot process... Can anyone help?

empireum
Donator
Posts: 3557
Joined: Sat Sep 30, 2006 5:00 pm

Post by empireum »

Please post the exact message. This is in Virtual PC, right?

Panda X
User avatar
Donator
Posts: 920
Joined: Wed Oct 11, 2006 3:17 am

Post by Panda X »

I never got it to work either.

___
User avatar
Donator
Posts: 1914
Joined: Sat Aug 19, 2006 12:19 am
Location: New Zealand

Post by ___ »

whats the expiry date for beta 1?

Luckie
User avatar
Donator
Posts: 1115
Joined: Thu Aug 24, 2006 8:03 am
Location: Germany

Post by Luckie »

stealth wrote:you sure your iso or something isnt corrupt?
I've downloaded it from Andys-ftp, so it should be ok.

@empireum

I will try this out tomorrow
"Theory is when you know something, but it doesn't work. Practice is when something works, but you don't know why. Programmers combine theory and practice: Nothing works and they don't know why."

casablanca
FTP Access
Posts: 146
Joined: Wed Oct 11, 2006 3:05 am
Location: New York

Post by casablanca »

Luckie wrote:
stealth wrote:you sure your iso or something isnt corrupt?
I've downloaded it from Andys-ftp, so it should be ok.

@empireum

I will try this out tomorrow
I uploaded Beta 1 onto Andy's FTP, and I did CRC checks and compared the CRC values to ones that were given. They were exact matches. It should be OK. But I never could get it to work...

Luckie
User avatar
Donator
Posts: 1115
Joined: Thu Aug 24, 2006 8:03 am
Location: Germany

Post by Luckie »

ok, so the iso should be ok. I'll try the trick from empireum
"Theory is when you know something, but it doesn't work. Practice is when something works, but you don't know why. Programmers combine theory and practice: Nothing works and they don't know why."

Post Reply