BetaArchive Logo
Navigation Home Screenshots Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 25d, 1h, 23m | CPU: 21% | MEM: 5750MB of 11073MB used
{The community for beta collectors}

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 PostPost subject: Windows Vista Group Policy - Restricted Groups        Posted: Mon Oct 15, 2007 3:45 pm 
Reply with quote
We're in the process of rolling out a select number of Vista machines where I work and I'm having a problem with restricted groups in Group Policy.
On XP when I add a domain group to the restricted groups policy it adds all those users as Admins and everything works just fine.
However, when I do the exact same thing on a Vista computer it no workie. I have double and triple checked that the user is in the correct group and such.
The truly strange thing is as soon as I add just that user to the admin group on the computer and reboot it works, furthermore, I can remove them and it still works fine.

Anybody have any ideas about what might be causing this?


Top
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2018

 

Sitemap | XML | RSS