BetaArchive Logo
Navigation Home Screenshots Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 53d, 14h, 55m | CPU: 33% | MEM: 5670MB of 12227MB used
{The community for beta collectors}

Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 PostPost subject: Whistler Server build problems.        Posted: Mon Jul 27, 2009 12:15 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sat May 12, 2007 1:05 pm

Posts
5271

Location
The Collection Book

Favourite OS
Windows & Phone
2465:
After installing you will get this warning at login:

Image

A post on the internet found that you need to delete/rename a file called WPA.DBL, but after it still getting this error.
It works in Safe mode, so it is not the OS or the ISO but some activation problems.

Did anyone get this error and solved it or does anybody know who to fix this?

==============================================
2467:

After installing this build you will need to activate it.
But I do not have an winlogon for this one.

And also tryed this trick:

viewtopic.php?p=33574#p33574

Windows OCManage wrote:
Wow, it looks like no one looks in hivesft.inf.

However this line may help you:
Code:
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon","Activation Required",0x00010001,1


Change the 1 to a 0 so the line reads:
Code:
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon","Activation Required",0x00010001,0


There is no need for a winlogon patch for 24xx builds.


But it isn't there in the files.
Does anybody knows how to fix this?


============================================
As I go forward with installing these builds for the new MWCB site, I can run into more of these problems and then I will edit this post if not responded yet, otherwise I will post a new post in this topic.

_________________
Image
http://www.thecollectionbook.info
Subscribe to our Image for updates and like us on Image.

Reading Mode only, PM's possible.


Top  Profile  WWW
 PostPost subject: Re: Whistler Server build problems.        Posted: Mon Jul 27, 2009 12:38 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sat Oct 07, 2006 12:04 pm

Posts
2797

Favourite OS
Anything checked :P
Perhaps the 2465 ISO is corrupted.

_________________
C H E C K E D . B U I L D S . A R E . A W E S O M E N E S S

Glitch City Laboratories ForumsSoftHistory Forumsirc.rol.im #softhistory,#galaxy

If you like my posts, donate me Dogecoin: DLnZV8DS3CaZmLKAVxL2aMijY2vUZeyjBi


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Whistler Server build problems.        Posted: Mon Jul 27, 2009 12:49 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sat May 12, 2007 1:05 pm

Posts
5271

Location
The Collection Book

Favourite OS
Windows & Phone
The Distractor wrote:
Perhaps the 2465 ISO is corrupted.


No, the ISO's are not corrupt, it works fine in safe mode.

Also a few more:
3531/3541.

_________________
Image
http://www.thecollectionbook.info
Subscribe to our Image for updates and like us on Image.

Reading Mode only, PM's possible.


Top  Profile  WWW
 PostPost subject: Re: Whistler Server build problems.        Posted: Mon Jul 27, 2009 1:03 pm 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Tue Jun 16, 2009 11:40 pm

Posts
70

Favourite OS
whistler
you get this message right after installation ?

i installed this build and everything looks fine to me.


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Whistler Server build problems.        Posted: Mon Jul 27, 2009 1:17 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sat May 12, 2007 1:05 pm

Posts
5271

Location
The Collection Book

Favourite OS
Windows & Phone
Yep.

After installation it boots and then I login and that message pops-up.
I am now trying with another serialnumber, maybe that will do the trick.

=================

It seems that using the other key it worked fine.
No errors until now, I never thought that if a key work it can prohibit logging in.

_________________
Image
http://www.thecollectionbook.info
Subscribe to our Image for updates and like us on Image.

Reading Mode only, PM's possible.


Top  Profile  WWW
 PostPost subject: Re: Whistler Server build problems.        Posted: Mon Jul 27, 2009 4:05 pm 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Tue Oct 28, 2008 9:21 pm

Posts
512

Location
The Netherlands

Favourite OS
Win XP build 2419 | Win7 and up
look if the date is correct (look at the date when it was compiled on) some builds had issues that they installed fine but if you boot into windows cant login if you had a wrong date (like before the compile date)


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Whistler Server build problems.        Posted: Mon Jul 27, 2009 4:16 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sat May 12, 2007 1:05 pm

Posts
5271

Location
The Collection Book

Favourite OS
Windows & Phone
Whistler_fan wrote:
look if the date is correct (look at the date when it was compiled on) some builds had issues that they installed fine but if you boot into windows cant login if you had a wrong date (like before the compile date)


It was solved, it was an serialnumber issue.

_________________
Image
http://www.thecollectionbook.info
Subscribe to our Image for updates and like us on Image.

Reading Mode only, PM's possible.


Top  Profile  WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2018

 

Sitemap | XML | RSS