BetaArchive Logo
Navigation Home Screenshots Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 50d, 14h, 17m | CPU: 29% | MEM: 6643MB of 11008MB used
{The community for beta collectors}

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 PostPost subject: Problem with Whistler Build 2296 Pro        Posted: Fri May 08, 2009 11:28 am 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Mon Apr 13, 2009 12:36 am

Posts
227

Favourite OS
Neptune 5.5.5111, ME Betas, OS/2
I just want to know if this is a normal bug in that Beta or something other. And if there's a posibillity to fix that.

When I move to control panel / add/remove programms then this window appears

Image
I push OK and there aren't any programms
Image
But when I scroll down I can see them under a kind of line
Image
when I now want to change something and click on a programm this message appears
Image
and when I push "dont send"
Image
then the window close itselfs

_________________
nVidia Neptune drivers
Windows Neptune concepts...
Neptune 5111: problems of installing VMware Tools
Windows 2000 Embedded Myth


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Problem with Whistler Build 2296 Pro        Posted: Fri May 08, 2009 10:11 pm 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Thu Oct 12, 2006 1:47 am

Posts
557

Location
Lismore, NSW, Australia

Favourite OS
Whistler
It's pretty much normal behavior for the early Betas of Windows Whistler, they were pretty damn buggy.

There isn't really much you can do about it, but do try a installation of it again and see if the problem is still there.

And on another note, you may run into some problems while installing programs under the early builds of Whistler.

Edit: Do a reinstall of Whistler 2296.

I just installed it in a Virtual Machine and I accessed the "Add Program" section fine, so it might just be a faulty install on your end.

_________________
Slavic Wog to the Core!

My Mark; Shall you RIP. 15/06/1960 - 11/04/2014


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Problem with Whistler Build 2296 Pro        Posted: Sat May 09, 2009 10:45 am 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Mon Apr 13, 2009 12:36 am

Posts
227

Favourite OS
Neptune 5.5.5111, ME Betas, OS/2
Ok thanks
I will reinstall Whistler and see if its a problem of the instalation or my ISO

_________________
nVidia Neptune drivers
Windows Neptune concepts...
Neptune 5111: problems of installing VMware Tools
Windows 2000 Embedded Myth


Top  Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 




Who is online

Users browsing this forum: jinzou ningen and 18 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2018

 

Sitemap | XML | RSS