BetaArchive
https://www.betaarchive.com/forum/

Annoying message on NT 5.0 Build 1902
https://www.betaarchive.com/forum/viewtopic.php?f=61&t=40362
Page 1 of 1

Author:  vlad557776 [ Mon Sep 30, 2019 11:06 am ]
Post subject:  Annoying message on NT 5.0 Build 1902

Hello.

Recently I installed a build of 2000 - build 1902, Beta 2.

But, every start there is an annoying message:

Code:
Your attempt to access a file on the network failed. Would you like to do:

Share name could not be determined

1. Work Offline and use offline version of the file


and an uncheckable string which I don't remember.

How do I get rid of that message?

Author:  Valerio [ Mon Sep 30, 2019 7:03 pm ]
Post subject:  Re: Annoying message on NT 5.0 Build 1902

Happened to me too in build 1877. I think it was impossible to get rid of it? Like, were there any buttons you could click on that message? And even if you clicked them, the message still appeared at every reboot? Btw maybe you can see if you can disable the message by modifying some network-related settings? Or is it about offline files? I really don't know, but I think that thing can be disabled if you touch the right settings.

Author:  vlad557776 [ Tue Oct 01, 2019 8:59 am ]
Post subject:  Re: Annoying message on NT 5.0 Build 1902

Valerio wrote:
Happened to me too in build 1877. I think it was impossible to get rid of it? Like, were there any buttons you could click on that message? And even if you clicked them, the message still appeared at every reboot? Btw maybe you can see if you can disable the message by modifying some network-related settings? Or is it about offline files? I really don't know, but I think that thing can be disabled if you touch the right settings.


I can get rid of this message by clicking "OK", but it's still happening on every reboot. I tried to cut the connection/disable Network Share, but I was unable to find the correct menu. Probably because this build is in the middle of NT 4.0 and 2000.

Author:  JennyTheOSCollector [ Sun Oct 27, 2019 4:52 am ]
Post subject:  Re: Annoying message on NT 5.0 Build 1902

Hm,I see the same message again every time when I reboot in build 1906.I also don't know how to disable it!
Maybe it's related to the network,but I cannot find out what's wrong.
Should I try to do something with the network connection?
But since I use"Active Desktop Wallpaper" and restart the virtual machine without shutting down the OS,I can't see the message then!

Author:  home15 [ Sat Dec 14, 2019 5:01 am ]
Post subject:  Re: Annoying message on NT 5.0 Build 1902

Have you found any solution?

Author:  OSSecondTimer12 [ Sat Dec 14, 2019 10:05 am ]
Post subject:  Re: Annoying message on NT 5.0 Build 1902

same in windows nt 5.0 beta 2, i can't disable the annoying message
i think you connect to the internet to access some file but fail...
_________________
BEST WEB ARCHIVE IS
BETAARCHIVE.COM

Page 1 of 1 All times are UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/