BetaArchive Logo
Navigation Home Database Screenshots Gallery Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 39d, 0h, 58m | CPU: 34% | MEM: 6057MB of 12259MB used
{The community for beta collectors}

Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 PostPost subject: Re: Windows NT 4.0 Build 1141 Setup Error on Virtualbox?        Posted: Thu Oct 12, 2017 4:32 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sun Aug 12, 2012 4:33 pm

Posts
1933

Location
Czechia
DVINTHEHOUSEMAN wrote:
@Windows Fan did you set the Video Display Adapter to VGA in 86-Box? If not then it might be set to CGA.
Also it emulates a real PC. I've been using 86-box and PCem to emulate Intel CPUs because my other laptop has an AMD.

Windows 98 supports much better graphics cards than a 10 year old VGA. Use the Phoenix Trio64.

_________________
AlphaBeta, stop brainwashing me immediately!

Image


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Windows NT 4.0 Build 1141 Setup Error on Virtualbox?        Posted: Thu Oct 12, 2017 5:35 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Wed Feb 23, 2011 12:11 am

Posts
3489

Location
Italy

Favourite OS
Windows, OS/2, DOS
Well, the ViRGE video cards are supported out of the box on Win98 FE/SE.

_________________
http://forum.softhistory.org


Top  Profile  WWW
 PostPost subject: Re: Windows NT 4.0 Build 1141 Setup Error on Virtualbox?        Posted: Sat Oct 14, 2017 1:19 pm 
Reply with quote
User avatar
Offline

Joined
Wed Sep 27, 2017 5:28 pm

Posts
62

Favourite OS
Windows Vista SP2
GUYS! GOOD NEWS... I FiXED THE PROBLEM! The problem is my bootable MS-DOS disc.It didn't detects my hard disk so this problem happened... Im installing it right now without any problem! I fixed it myself but THANKS FOR ALL OF THE HELPS!

_________________
Image


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Windows NT 4.0 Build 1141 Setup Error on Virtualbox?        Posted: Mon Oct 22, 2018 12:36 pm 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Wed Sep 13, 2017 1:26 am

Posts
345

Location
Tlajomulco de Zuñiga, Jalisco, Mexico.

Favourite OS
Windows Longhorn 6.0.4093
And there were lots of theories about what was wrong and was that. What a headache, no?-
Last bumped by Microsoft Windows Fan on Mon Oct 22, 2018 12:36 pm.

Top  Profile  YIM
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 29 posts ]  Go to page Previous  1, 2




Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 14 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2019

 

Sitemap | XML | RSS


Affiliate