BetaArchive Logo
Navigation Home Screenshots Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 5d, 8h, 55m | CPU: 52% | MEM: 2192MB of 4555MB used
{The community for beta collectors}

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 PostPost subject: Windows Home Server Problem        Posted: Fri Nov 09, 2007 12:49 pm 
Reply with quote
restarted my old project ( http://betaarchive.co.uk/forum/viewtopi ... sc&start=0 ) and now i get this error (with home server final in vmware)

hard drive capable of hosting home server was not found. whould you like to load additional storage drivers?

how to fix it? ive got vmware 6 with 70gb of harddisk and 540mb of ram running


Top
 PostPost subject:        Posted: Fri Nov 09, 2007 12:59 pm 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Sat Sep 30, 2006 5:00 pm

Posts
3557
Did you select an IDE HD? Also increase your HD size a bit, AFAIK, WHS wants at least 80GB for some obscure reason.


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Fri Nov 09, 2007 1:14 pm 
Reply with quote
:oops: that was it :P

thank you 8)


Top
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2018

 

Sitemap | XML | RSS