BetaArchive Logo
Navigation Home Screenshots Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 9d, 4h, 16m | CPU: 37% | MEM: 2003MB of 4919MB used
{The community for beta collectors}

Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 PostPost subject: Microsoft Windows 95 Chicago'' 4.00.58s beta problem        Posted: Sun Dec 14, 2008 1:25 am 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Sat Jul 26, 2008 9:15 pm

Posts
343

Location
UK
i installed this into a vm and i found two problem

1) its missing the file msnet.inf

2) when i try to start up the beta it shows the bootscreen than just freezes

please help

i downloaded it off the ftp server


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sun Dec 14, 2008 6:31 am 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Sun Sep 23, 2007 11:27 am

Posts
342

Favourite OS
6.00.5112
What vm you are use? Use Microsoft Virtual Machine 2007, in this vm 58s should work well.

Missing file "msnet.inf"- it's a known problem of 58s, simply ignore this error message.


Top  Profile  ICQ
 PostPost subject:        Posted: Sun Dec 14, 2008 1:02 pm 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Sat Jul 26, 2008 9:15 pm

Posts
343

Location
UK
yer i used Microsoft Virtual machine got it fixed now cheers for the help i think i had to reduce the size of the virtual hard disk for it to work


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Microsoft Windows 95 Chicago'' 4.00.58s beta problem        Posted: Sun Jul 26, 2009 4:04 am 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Sat Jul 25, 2009 4:45 am

Posts
53

Favourite OS
Windows Neptune
I got the error message:(it's not the same)
The setupp.inf is crashed..
I couldn't install Chicago Build 56 and 58s
I got the same message...
CONFUSED!!


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Microsoft Windows 95 Chicago'' 4.00.58s beta problem        Posted: Sun Jul 26, 2009 10:08 am 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sat May 12, 2007 1:05 pm

Posts
5271

Location
The Collection Book

Favourite OS
Windows & Phone
chevady1203 wrote:
I got the error message:(it's not the same)
The setupp.inf is crashed..
I couldn't install Chicago Build 56 and 58s
I got the same message...
CONFUSED!!


You can delete that 56.
It is a fake.

But 58s is real and can be installed.
On where are you installing an, Core 2 processor, that's why it doesn't work.

Or it can that the .ISO is corrupt.

_________________
Image
http://www.thecollectionbook.info
Subscribe to our Image for updates and like us on Image.

Reading Mode only, PM's possible.


Top  Profile  WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2018

 

Sitemap | XML | RSS