BetaArchive Logo
Navigation Home Screenshots Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 1d, 13h, 55m | CPU: 28% | MEM: 2045MB of 5073MB used
{The community for beta collectors}

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 PostPost subject: Chicago Build 99        Posted: Mon Mar 12, 2018 6:44 pm 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Sun Feb 25, 2018 6:49 pm

Posts
52

Location
Somewhere in your computer...

Favourite OS
5.01.2419
I've just got the build 99 of chicago to boot reliabley, each time in PCem. I think everybody should know how difficult it is to install, but using an AMI 386SX Clone with an AMD 33Mhz CPU, a Trident video card and 9 megs of ram, it's possible.
However, I cannot get networking to work in the build as it cnnot aquire an IP on the Novell Netware Card. I'm new to PCem v13.1, so what is the IP config? (I've been only using PCem v12)
Anyway, I would like to add some important info to the wiki as soon as 1 month has passed (to get access) because this build has some important notes and the install way doesn't work (tried it in VPC and with the same above machine with an intel processor at ~33Mhz as well).
Offtopic Comment
For any who ask, I don't use 86box accept for 8088 machines as it uses over 500megs of ram and hogs my machine, which only has 2gegs and is extemely slow.


EDIT: Here's a screenshot:
Image

_________________
Image


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Chicago Build 99        Posted: Mon Mar 12, 2018 7:59 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Wed Feb 23, 2011 12:11 am

Posts
3371

Location
Italy

Favourite OS
Windows, OS/2, DOS
Networking is properly set up only on 86box.

_________________
http://forum.softhistory.org


Top  Profile  WWW
 PostPost subject: Re: Chicago Build 99        Posted: Mon Mar 12, 2018 8:08 pm 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Sun Feb 25, 2018 6:49 pm

Posts
52

Location
Somewhere in your computer...

Favourite OS
5.01.2419
Did work after all. Only used the ip 10.0.2.15 and gateway 10.0.2.2. No problems with that.

_________________
Image


Top  Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2018

 

Sitemap | XML | RSS