BetaArchive Logo
Navigation Home Screenshots Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 7d, 18h, 58m | CPU: 47% | MEM: 2037MB of 4631MB used
{The community for beta collectors}

Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 PostPost subject: Need help installing Windows 1.x and 2.x in DosBox.        Posted: Wed Apr 09, 2008 12:23 am 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Sat Jun 30, 2007 8:25 pm

Posts
321

Location
Eggmanland/Toronto

Favourite OS
Longhorn 4015.lab06
Hey all,


I want to install these in dosbox so i can put them on my psp on the psp dosbox. But, i don't know how to switch floppies when i'm installing. Please, is there a way to install?? Thanks.

Oh, and i'd use a pre-made image but lets just say dosbox ain't good with pre-made images.

BTW, i want to install windows 1.00 and 2.03.

_________________
I am The Eggman! -The Doctor
Like Pictures? Bored? Check out some Photography and "Like" it! Check it out here!


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Wed Apr 09, 2008 7:13 am 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sat May 12, 2007 1:05 pm

Posts
5271

Location
The Collection Book

Favourite OS
Windows & Phone
With Windows 1 you can put all files on 1 floppy image (at least the 1.0 and 1.01 one).

Then when switching floppy's just press the ENTER key

_________________
Image
http://www.thecollectionbook.info
Subscribe to our Image for updates and like us on Image.

Reading Mode only, PM's possible.


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Wed Apr 09, 2008 11:14 am 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Sat Jun 30, 2007 8:25 pm

Posts
321

Location
Eggmanland/Toronto

Favourite OS
Longhorn 4015.lab06
Ok, can you tell me which driver to put for the Display, and how to change the reported dos version to 3.3??

_________________
I am The Eggman! -The Doctor
Like Pictures? Bored? Check out some Photography and "Like" it! Check it out here!


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Wed Apr 09, 2008 11:45 am 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sat May 12, 2007 1:05 pm

Posts
5271

Location
The Collection Book

Favourite OS
Windows & Phone
I think for the display driver, the EGA >64K colour or otherwise the monogrome.

And to change the dos version, i dont know (maybe setver.exe)

_________________
Image
http://www.thecollectionbook.info
Subscribe to our Image for updates and like us on Image.

Reading Mode only, PM's possible.


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Thu Apr 10, 2008 12:00 am 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Sat Jun 30, 2007 8:25 pm

Posts
321

Location
Eggmanland/Toronto

Favourite OS
Longhorn 4015.lab06
I tried both the monochrome and the ega >64k one with no success.


Can someone take the image that DjRob made and turn it into a flat 50 meg .img???


Because i can't mount the current image, because its growing (DosBox needs a flat image)


If i get one, i'll mount it and do the command "boot -l c"

_________________
I am The Eggman! -The Doctor
Like Pictures? Bored? Check out some Photography and "Like" it! Check it out here!


Top  Profile  WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2018

 

Sitemap | XML | RSS