BetaArchive Logo
Navigation Home Screenshots Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 22d, 5h, 12m | CPU: 18% | MEM: 5532MB of 12227MB used
{The community for beta collectors}

Forum rules


Any off topic discussions should go in this forum. Post count is not increased by posting here.
FTP Access status is required to post in this forum. Find out how to get it


Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 PostPost subject: hMail Server        Posted: Sat Apr 04, 2009 3:43 pm 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Sat Apr 04, 2009 3:28 pm

Posts
82

Location
NS, Canada

Favourite OS
Windows XP SP3
I think its hMail server, but maybe its not.

I can send emails, but not receive emails.

Even when I use my ISP's SMTP settings, I get an email back saying "this domain is not in a list of trusted domains" or something.

Currently, Im using a "no-ip.org" domain (Still waiting for my .com domain to be set up)


Top  Profile  WWW
 PostPost subject: Re: hMail Server        Posted: Sun Apr 05, 2009 2:07 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sun Feb 03, 2008 10:49 pm

Posts
178

Location
Southampton, UK

Favourite OS
Windows 7 Business
Might be a problem with no-ip.... waiting for them to update, you to update or a something. tbh its been a long time since i've used hMailServer. Although when i was using it it never caused any problems for me.

_________________
[url=uk.linkedin.com/in/jakemchugh/]Connect on Linkedin[/url]
|
Follow on Twitter


Top  Profile  WWW
 PostPost subject: Re: hMail Server        Posted: Sun Apr 05, 2009 3:16 pm 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Sat Apr 04, 2009 3:28 pm

Posts
82

Location
NS, Canada

Favourite OS
Windows XP SP3
Also, I was talking to Andy, and he said the relayer for my ISP might require a Username / Password. However, I forgot mine, so i'm going to try and call them up and get it.


Top  Profile  WWW
 PostPost subject: Re: hMail Server        Posted: Sun Apr 05, 2009 3:20 pm 
Reply with quote
Administrator
User avatar
Offline

Joined
Fri Aug 18, 2006 11:47 am

Posts
12459

Location
Merseyside, United Kingdom

Favourite OS
Microsoft Windows 7 Ultimate x64
Justin wrote:
Also, I was talking to Andy, and he said the relayer for my ISP might require a Username / Password. However, I forgot mine, so i'm going to try and call them up and get it.


I'm willing to bet that will solve it. If you can receive mail but not send then thats most likely the reason.

_________________
Image

BetaArchive Discord: https://discord.gg/epK3r6A


Top  Profile  WWW
 PostPost subject: Re: hMail Server        Posted: Sun Apr 05, 2009 8:19 pm 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Sat Apr 04, 2009 3:28 pm

Posts
82

Location
NS, Canada

Favourite OS
Windows XP SP3
Well Andy you were right, That fixed the problem. However, now I can't get the forums I am running to work with the email settings. Oh my.

myBB - Anyone know anything about that? (It was not my choice to use myBB, I wanted to use phpBB 3)


Top  Profile  WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 




Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2018

 

Sitemap | XML | RSS