BetaArchive Logo
Navigation Home Screenshots Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 4d, 23h, 30m | CPU: 47% | MEM: 2070MB of 4561MB used
{The community for beta collectors}

Forum rules


Any off topic discussions should go in this forum. Post count is not increased by posting here.
FTP Access status is required to post in this forum. Find out how to get it


Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 PostPost subject: Google Chrome and YouTube, are other people finding it laggy        Posted: Sun Sep 14, 2008 6:35 am 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Fri Aug 18, 2006 12:10 pm

Posts
570

Location
New Zealand
Is anyone else noticing that when youtube videos are viewed using Chrome the YouTube player is extremely unresponsive, and causes the whole application to freeze for a couple of seconds at times? I've had it happen on two XP machines.

Also, it appears to leave artifacts in text entry fields like the post entry memo box.

Has anyone noticed these issues?

_________________
Image


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sun Sep 14, 2008 6:47 am 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Fri Oct 26, 2007 5:12 pm

Posts
2461
Yes. Seems to be anything flash related. :/


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sun Sep 14, 2008 8:34 am 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Fri Aug 18, 2006 12:10 pm

Posts
570

Location
New Zealand
Pity, I'm really liking the simplicity of Chrome. Hopefully it will be fixed soon.

_________________
Image


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sun Sep 14, 2008 9:00 am 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Wed Dec 27, 2006 5:44 pm

Posts
394

Location
Canada

Favourite OS
Windows
yea this happens to me on IE7-8 alot too

i called Microsoft about this and they said:



Quote:
Hi XXXX, unfortunately this issue is caused primarily by the Adobe Flash Player. I would recommend checking http://labs.adobe.com/technologies/flashplayer9/ to see if you have the most current version and also checking in the newsgroups as there have been several workarounds posted for this known issue.

Sorry for the inconvenience.

-Jessep Bangham-



so looks like adobe did fup the flash player

(i want Macromedia Back!)

_________________
Image


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Sun Sep 14, 2008 10:44 am 
Reply with quote
Permanently Banned
Offline

Joined
Mon Dec 11, 2006 3:09 am

Posts
463
It doesn't happen to me with IE or Firefox (any version ) but ONLY IN CHROME. My thoughts is the V8 JavaScript engine, is buggy.

PS: I like the sad plugin icon :D


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sun Sep 14, 2008 10:43 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Fri Jun 13, 2008 10:22 am

Posts
2366
You could always try the flash 10 beta: http://labs.adobe.com/technologies/flashplayer10/


Top  Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 




Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2018

 

Sitemap | XML | RSS