BetaArchive Logo
Navigation Home Screenshots Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 4d, 2h, 16m | CPU: 46% | MEM: 2817MB of 8095MB used
{The community for beta collectors}

Forum rules


Any off topic discussions should go in this forum. Post count is not increased by posting here.
FTP Access status is required to post in this forum. Find out how to get it


Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 PostPost subject: How to put longhorn image on a iPod?        Posted: Wed Mar 26, 2008 5:17 pm 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Tue Feb 19, 2008 1:52 am

Posts
538

Favourite OS
xboxkrnld.15574
Well, I haven't got any blank discs, Only an iPod, I know my system can boot off of it, but how would I put the bootsector from the iso onto my iPod? (4074)

Any suggestions are welcomed :D


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Thu Mar 27, 2008 12:01 am 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Tue Feb 19, 2008 1:52 am

Posts
538

Favourite OS
xboxkrnld.15574
bump?


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Thu Mar 27, 2008 1:02 am 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Fri Dec 29, 2006 6:40 am

Posts
1513
if you can boot from it

copy the boot sensor files onto the ipod
run windows setup and copy the 2 folder that was created by setup on it


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Thu Mar 27, 2008 2:23 am 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Mon Sep 03, 2007 2:47 am

Posts
606

Location
$HOME
You must first enable iPod for Disk use.
Then, you must find one of those utilities that make USB flash bootable (forgot em, but google it, it's very easy to find), extract the files on the root of the iPod (WinRar or MagicIso do it nicely), and finally use the utility to make it bootable. This way you may use it.
I've done it with my 80 gig iPod.
Take into consideration too that if your computer doesn't support booting from a USB disk no matter what you do, it won't happen.
Good luck!

[Edit]
http://www.google.com/search?q=usb+bootable
Must help.
There you may find tutorials, and plenty of utilities!


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Thu Mar 27, 2008 2:57 am 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Tue Feb 19, 2008 1:52 am

Posts
538

Favourite OS
xboxkrnld.15574
Chicago wrote:
You must first enable iPod for Disk use.
Then, you must find one of those utilities that make USB flash bootable (forgot em, but google it, it's very easy to find), extract the files on the root of the iPod (WinRar or MagicIso do it nicely), and finally use the utility to make it bootable. This way you may use it.
I've done it with my 80 gig iPod.
Take into consideration too that if your computer doesn't support booting from a USB disk no matter what you do, it won't happen.
Good luck!

[Edit]
http://www.google.com/search?q=usb+bootable
Must help.
There you may find tutorials, and plenty of utilities!


Should I put BartPE on it, and then run the setup exe from there?


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Thu Mar 27, 2008 3:07 am 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Mon Sep 03, 2007 2:47 am

Posts
606

Location
$HOME
Leon wrote:
Chicago wrote:
You must first enable iPod for Disk use.
Then, you must find one of those utilities that make USB flash bootable (forgot em, but google it, it's very easy to find), extract the files on the root of the iPod (WinRar or MagicIso do it nicely), and finally use the utility to make it bootable. This way you may use it.
I've done it with my 80 gig iPod.
Take into consideration too that if your computer doesn't support booting from a USB disk no matter what you do, it won't happen.
Good luck!

[Edit]
http://www.google.com/search?q=usb+bootable
Must help.
There you may find tutorials, and plenty of utilities!


Should I put BartPE on it, and then run the setup exe from there?


How are you going to install it??
Will you boot directly from the image, or will you install it from Windows?


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Thu Mar 27, 2008 3:14 am 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Tue Feb 19, 2008 1:52 am

Posts
538

Favourite OS
xboxkrnld.15574
Chicago wrote:
Leon wrote:
Chicago wrote:
You must first enable iPod for Disk use.
Then, you must find one of those utilities that make USB flash bootable (forgot em, but google it, it's very easy to find), extract the files on the root of the iPod (WinRar or MagicIso do it nicely), and finally use the utility to make it bootable. This way you may use it.
I've done it with my 80 gig iPod.
Take into consideration too that if your computer doesn't support booting from a USB disk no matter what you do, it won't happen.
Good luck!

[Edit]
http://www.google.com/search?q=usb+bootable
Must help.
There you may find tutorials, and plenty of utilities!


Should I put BartPE on it, and then run the setup exe from there?


How are you going to install it??
Will you boot directly from the image, or will you install it from Windows?


I'm not sure :P But i'm gonna try to put BartPE on and then install it from inside that... hopefully it'll work


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Thu Mar 27, 2008 3:15 am 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Mon Sep 03, 2007 2:47 am

Posts
606

Location
$HOME
Leon wrote:
Chicago wrote:
Leon wrote:
Chicago wrote:
You must first enable iPod for Disk use.
Then, you must find one of those utilities that make USB flash bootable (forgot em, but google it, it's very easy to find), extract the files on the root of the iPod (WinRar or MagicIso do it nicely), and finally use the utility to make it bootable. This way you may use it.
I've done it with my 80 gig iPod.
Take into consideration too that if your computer doesn't support booting from a USB disk no matter what you do, it won't happen.
Good luck!

[Edit]
http://www.google.com/search?q=usb+bootable
Must help.
There you may find tutorials, and plenty of utilities!


Should I put BartPE on it, and then run the setup exe from there?


How are you going to install it??
Will you boot directly from the image, or will you install it from Windows?


I'm not sure :P But i'm gonna try to put BartPE on and then install it from inside that... hopefully it'll work

Good Luck!


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Thu Mar 27, 2008 1:18 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Tue Aug 22, 2006 3:30 pm

Posts
407

Location
Essex, UK

Favourite OS
Gentoo
Pro Tip: Buy some blank CDs :P

_________________
The better candies are in the cage


Top  Profile  WWW  ICQ  YIM
 PostPost subject:        Posted: Sun Mar 30, 2008 6:38 am 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Sat Nov 17, 2007 7:32 am

Posts
71
I know that many people have had success with the HP utility. It can be found here:
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... R1002_USEN


Top  Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2018

 

Sitemap | XML | RSS