BetaArchive Logo
Navigation Home Database Screenshots Gallery Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 79d, 13h, 49m | CPU: 52% | MEM: 6469MB of 12287MB used
{The community for beta collectors}

Forum rules


Any off topic discussions should go in this forum. Post count is not increased by posting here.
FTP Access status is required to post in this forum. Find out how to get it


Post new topic Reply to topic  [ 74 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

How often is this site online when you try to visit?
Always! 66%  66%  [ 88 ]
99% of the time 22%  22%  [ 30 ]
95%+ of the time 7%  7%  [ 10 ]
Its pathetic, it nearly always seems offline to me 4%  4%  [ 6 ]
Total votes : 134
Author Message
 PostPost subject:        Posted: Fri Nov 17, 2006 9:29 am 
Reply with quote
Have never seen it down...


Top
 PostPost subject:        Posted: Sun Nov 19, 2006 7:51 am 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Tue Aug 29, 2006 2:21 am

Posts
30
i don't think i've ever run into a problem with this site being down...it rules


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Sun Nov 19, 2006 7:51 am 
Reply with quote
Administrator
User avatar
Offline

Joined
Fri Aug 18, 2006 11:47 am

Posts
12547

Location
Merseyside, United Kingdom

Favourite OS
Microsoft Windows 7 Ultimate x64
skeets wrote:
i don't think i've ever run into a problem with this site being down...it rules


Not bad for being run on a standard residential broadband connection then ;)

_________________
Image

BetaArchive Discord: https://discord.gg/epK3r6A


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Sun Nov 19, 2006 10:18 am 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sat Aug 19, 2006 12:19 am

Posts
1915

Location
New Zealand
recently there has been the odd time that it doesn't load, but if i refresh the page it does.


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Mon Nov 20, 2006 9:12 pm 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Sun Nov 12, 2006 5:01 am

Posts
60

Location
127.0.0.1 ( Coshocton, Ohio , Really )
Seems to be up 100% of the time to me


Top  Profile  WWW  ICQ
 PostPost subject:        Posted: Tue Nov 21, 2006 9:55 am 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Sat Nov 11, 2006 5:53 pm

Posts
342

Location
Saint-Henri, Montréal, Québec

Favourite OS
Chicago (hometown pride)
just 5 minutes ago i couldn't connect...


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sun Feb 11, 2007 2:31 am 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Sun Feb 11, 2007 4:48 pm

Posts
148

Location
UK
Seems fine here. :)


Top  Profile  WWW  YIM
 PostPost subject:        Posted: Tue Feb 20, 2007 5:07 pm 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Mon Jan 08, 2007 11:53 am

Posts
120

Location
Australia
I've never had it down for me

_________________
Evan supports minimal Sigs! :P.


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Tue Feb 20, 2007 6:50 pm 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Tue Feb 20, 2007 2:27 pm

Posts
74

Favourite OS
Windows 7 Professional x64 SP1
the site was allways been online for me 8)


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Thu Feb 22, 2007 5:30 am 
Reply with quote
Staff
User avatar
Offline

Joined
Thu Nov 30, 2006 6:10 pm

Posts
2665

Location
Land of The Tea.

Favourite OS
Windows 10 Pro x64
hi
99.9% its nearly always online this site RoCkS :D :D :) :lol:

_________________
Image
| Personal site - Social links - PC setup | TF2 Game Servers |
Liking traps isn't gay, its not gay if it looks like a girl
I-i-it's n-not as if I wanted to ban you or anything. B-baka. (「・ω・)「


Top  Profile  WWW
 PostPost subject: Best        Posted: Mon Mar 05, 2007 5:22 am 
Reply with quote
This site has always been avliable for me. It is also the best beta forum site that i have been part of. :D


Top
 PostPost subject:        Posted: Mon Mar 05, 2007 5:31 am 
Reply with quote
User avatar
Offline

Joined
Thu Jan 18, 2007 11:07 pm

Posts
422
Sometimes, i have error with code 500.


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Mon Mar 05, 2007 5:36 am 
Reply with quote
Administrator
User avatar
Offline

Joined
Fri Aug 18, 2006 11:47 am

Posts
12547

Location
Merseyside, United Kingdom

Favourite OS
Microsoft Windows 7 Ultimate x64
I got this yesterday. No explanation found. Just refresh and that should sort it.

_________________
Image

BetaArchive Discord: https://discord.gg/epK3r6A


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Mon Mar 05, 2007 7:16 am 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Mon Sep 04, 2006 1:06 pm

Posts
1004

Location
USA
For me, starting maybe 2 weeks ago, i get "The connection to the server has been reset". However, refreshing fixes the problem. (i don't know if this is error code 500, but i figured i should post it)

_________________
Old-Computer
BetaArchive VIP | Ex-OSBA Member


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Mon Mar 05, 2007 7:19 am 
Reply with quote
Administrator
User avatar
Offline

Joined
Fri Aug 18, 2006 11:47 am

Posts
12547

Location
Merseyside, United Kingdom

Favourite OS
Microsoft Windows 7 Ultimate x64
Sounds like a DNS or connection error when you get connection reset. Its rare I get them unless my ISP's DNS conks out (which can be frequent). This shouldnt affect incoming connections however, only my browsing.

_________________
Image

BetaArchive Discord: https://discord.gg/epK3r6A


Top  Profile  WWW
 PostPost subject: school        Posted: Mon Mar 05, 2007 9:01 pm 
Reply with quote
sometimes the schools server will not let me access betaarchive. they must upgrade immediatly. and lower website blocking restrictions


Top
 PostPost subject:        Posted: Tue Apr 24, 2007 8:23 am 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Thu Apr 19, 2007 5:34 pm

Posts
39

Location
Poland
100% availability for me. Great uptime.


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Sun Jun 03, 2007 3:20 am 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Sat Jun 02, 2007 5:29 pm

Posts
48
It seems like this site is up for at least 99% of the time. While it isn't always up, it's nearly impossible to achieve such a eat. Congrats to the management. :wink:


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sun Jun 03, 2007 3:22 am 
Reply with quote
Administrator
User avatar
Offline

Joined
Fri Aug 18, 2006 11:47 am

Posts
12547

Location
Merseyside, United Kingdom

Favourite OS
Microsoft Windows 7 Ultimate x64
flashstar wrote:
It seems like this site is up for at least 99% of the time. While it isn't always up, it's nearly impossible to achieve such a eat. Congrats to the management. :wink:


Can you state a time it has been down for you? It was most likely an ISP issue.

_________________
Image

BetaArchive Discord: https://discord.gg/epK3r6A


Top  Profile  WWW
 PostPost subject: Connectible?        Posted: Mon Aug 06, 2007 2:55 am 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sun Aug 05, 2007 4:16 am

Posts
725

Location
TeXaS

Favourite OS
Windows Vista Beta 1 (6.0.5112)
I'll 100% of the time (but then again I've only been on this site for a few days). There does seem to be issues with loading certain pages in firefox (on my end). It usually states the the server has been reset. When I try the same page in internet explorer, it works fine. So I get different results with different browsers. It takes a few extra seconds when the server CPU load is really high, but that's expected. So I'm going with 100% since it's a browser issue with me.

_________________
Laptop: Precision M6300 2.4GHz Core 2 T8300 / 4GB RAM / 320GB HD / ATI Quadro FX 3600m
Server: PowerEdge 1950 (Gen III) (x1) 2.5Ghz Xeon E5420 / 24GB FB-DDR2 / 1.5tb 7.2k SAS RAID 0
Desktop: Precision T5500 2.66GHz Xeon X5650 / 24GB DDR3 ECC / 2x 300GB Seagate 15k7


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Mon Aug 06, 2007 3:28 am 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sat May 12, 2007 1:05 pm

Posts
5271

Location
The Collection Book

Favourite OS
Windows & Phone
Sometimes a get a timeout in PHP, white screen with PHP error.
only the homepage works then.
That is is less than 5% when i try it.


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Mon Aug 06, 2007 3:32 am 
Reply with quote
Administrator
User avatar
Offline

Joined
Fri Aug 18, 2006 11:47 am

Posts
12547

Location
Merseyside, United Kingdom

Favourite OS
Microsoft Windows 7 Ultimate x64
Sometimes when I'm messing with the server you'll get a connection reset error, that happens when I make a HTTP server change and I restart it for the changes to take effect. The next version of Abyss Web Server won't do that.

The PHP error I have not experienced in a long time. Not sure what could be causing that one. Next time you get one can you please post it so I can see what the issue is?

Thanks.

_________________
Image

BetaArchive Discord: https://discord.gg/epK3r6A


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Mon Aug 06, 2007 7:55 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Tue Jun 19, 2007 5:55 pm

Posts
549

Location
UK

Favourite OS
Windows NT 4.0
Always here for me.

_________________
My Website -
Ecclesia Semper Reformanda Est


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Wed Aug 08, 2007 9:42 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sat May 12, 2007 1:05 pm

Posts
5271

Location
The Collection Book

Favourite OS
Windows & Phone
I have just got another PHP error:

When i got betaarchive is got this:
Image
Good until now.

When I click on Forum i get this:
Image

Evertime i hit refresh to go on to the forum i only get the same error but other values:

Quote:
phpBB : Critical Error

Error creating new session

DEBUG MODE

SQL Error : 1062 Duplicate entry '-1' for key 2

INSERT INTO phpbb_sessions (session_id, session_user_id, session_start, session_time, session_ip, session_page, session_logged_in, session_admin) VALUES ('932b7dc657b8d49a6567b8f1ae3ca67d', -1, 1186658852, 1186658852, '4df84192', 0, 0, 0)

Line : 187
File : sessions.php



Quote:
phpBB : Critical Error

Error creating new session

DEBUG MODE

SQL Error : 1062 Duplicate entry '-1' for key 2

INSERT INTO phpbb_sessions (session_id, session_user_id, session_start, session_time, session_ip, session_page, session_logged_in, session_admin) VALUES ('0932bee41bff2b6f9ff3446ac99332e1', -1, 1186658880, 1186658880, '4df84192', 0, 0, 0)

Line : 187
File : sessions.php


Quote:
phpBB : Critical Error

Error creating new session

DEBUG MODE

SQL Error : 1062 Duplicate entry '-1' for key 2

INSERT INTO phpbb_sessions (session_id, session_user_id, session_start, session_time, session_ip, session_page, session_logged_in, session_admin) VALUES ('4217d205a40312f161cfd01bba1a3342', -1, 1186658888, 1186658888, '4df84192', 0, 0, 0)

Line : 187
File : sessions.php


If i close firefox or internet explorer and reopen i get still the errors but after a few minutes i then open firefox or internet explorer the errors disappear.


Top  Profile  WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 74 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2019

 

Sitemap | XML | RSS