Computer->phone?

Any off topic discussions should go in this forum. Post count is not increased by posting here.
FTP Access status is required to post in this forum. Find out how to get it
Forum rules
Any off topic discussions should go in this forum. Post count is not increased by posting here.
FTP Access status is required to post in this forum. Find out how to get it
Post Reply
Deathwarder
FTP Access
Posts: 260
Joined: Wed Oct 04, 2006 2:06 am

Computer->phone?

Post by Deathwarder »

Is it possible for me to add in a modem into my computer, plug in the phone line, and then make calls and answer calls through my computer?

Andy
User avatar
Administrator
Posts: 12628
Joined: Fri Aug 18, 2006 11:47 am
Location: United Kingdom
Contact:

Post by Andy »

Im sure its possible with the right software. Infact, I think NetMeeting may allow this. All you need is a microphone. Try it.

pr0gram the pr0grammer
Donator
Posts: 698
Joined: Fri Aug 18, 2006 12:05 pm
Location: Or-stray-liagh

Re: Computer->phone?

Post by pr0gram the pr0grammer »

Deathwarder wrote:Is it possible for me to add in a modem into my computer, plug in the phone line, and then make calls and answer calls through my computer?
If your modem is a voice modem, yes, but you will need to get voice modem software. This FAQ might be of interest, it explains a bit about how the whole voice modem thing works.
pr0gram the pr0grammer
BetaArchive retiree | OSBA Expat

RentedMule
Donator
Posts: 937
Joined: Tue Oct 17, 2006 8:26 pm

Something random

Post by RentedMule »

I use vgetty.

expert01
FTP Access
Posts: 352
Joined: Thu Aug 24, 2006 6:28 pm

Post by expert01 »

The windows dialer software does this

___
User avatar
Donator
Posts: 1914
Joined: Sat Aug 19, 2006 12:19 am
Location: New Zealand

Post by ___ »

expert01 wrote:The windows dialer software does this
i remember that from win95, we used to have to phone lines so i rang our house. i found it funny but my mum didn't

Post Reply