BetaArchive Logo
Navigation Home Database Screenshots Gallery Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 8d, 8h, 16m | CPU: 40% | MEM: 5706MB of 12273MB used
{The community for beta collectors}

Post new topic Reply to topic  [ 198 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 PostPost subject:        Posted: Wed May 21, 2008 3:40 am 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Tue May 20, 2008 7:36 am

Posts
25

Location
Knoxville TN
Wow, thanks so much. Great guide. I'll be saving 8) this


Top  Profile  YIM
 PostPost subject:        Posted: Wed May 28, 2008 3:29 am 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Thu May 01, 2008 8:21 pm

Posts
524

Location
Monson, MA

Favourite OS
Windows for Workgroups 3.11
woah. i enabled dwm and the aero tweaks on 4074 (in VPC) and i got some wierd stars floating on my desktop. isn't the glass supposed to show up though?

_________________
............................Visit my gopher site!
Image


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Wed May 28, 2008 3:35 am 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Sun May 13, 2007 12:42 am

Posts
2407
Quote:
woah. i enabled dwm and the aero tweaks on 4074 (in VPC) and i got some wierd stars floating on my desktop. isn't the glass supposed to show up though?

That's actually Aero Stars, a feature and glass won't work in VPC due to the video card.


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Tue Jul 29, 2008 11:59 am 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Sun Apr 06, 2008 6:22 pm

Posts
175

Location
Germany
Sorry for bumping this topic.

I finally got DWM/Aero working in 5048 in VMWare.

Is it normal that those windows fade in if you open them or "roll" in when you restore them but if you close or minimize them they just disappear?

Which registry tweaks are possible to change the appearance? Can I increase the size of the tiny buttons in the title bar?

Image
lol creating a screen shot was hard. Either I was too lazy and the window was already fully opened or... when I got the screen shot perfectly timed the drawing routine gave me an empty/black window.
So, on this screen shot it is fading in, unfortunately it's empty 8-|


Top  Profile  ICQ
 PostPost subject:        Posted: Tue Jul 29, 2008 12:40 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Fri May 18, 2007 9:39 am

Posts
953

Location
My house
Ensign Joe wrote:
Sorry for bumping this topic.

There's no such thing as bumping a sticky so you're in the clear.

_________________
Image


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Fri Aug 22, 2008 1:18 pm 
Reply with quote
Thanks and working like a charm


Top
 PostPost subject:        Posted: Thu Oct 23, 2008 4:39 am 
Reply with quote
Staff
User avatar
Offline

Joined
Thu Oct 23, 2008 3:25 am

Posts
2688

Location
Earth.

Favourite OS
Real Life
neoice... got it working first shot....

would it be possible to just put a shortcut into the "startup" folder with the correct parameters?


Top  Profile  WWW  YIM
 PostPost subject: Re: Builds with full DWM And How To Enable It        Posted: Sun Jan 18, 2009 11:28 am 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Tue Feb 19, 2008 7:46 pm

Posts
292
In Longhorn 4074 you could even activate full DWM with the 4074 Customization Pack. Honestly, I can't find a download link.

PS. I don't know or the rule that you might bump a sticky is anymore here.


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Builds with full DWM And How To Enable It        Posted: Tue Jul 14, 2009 9:16 am 
Reply with quote
thanks for that FAQ 8)


Top
 PostPost subject: Re: Builds with full DWM And How To Enable It        Posted: Thu Jul 16, 2009 9:30 am 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Sat Sep 06, 2008 5:51 pm

Posts
51

Location
Hungary

Favourite OS
6.1.7601.17514
Great guide, thanks!


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Builds with full DWM And How To Enable It        Posted: Mon Aug 03, 2009 6:48 pm 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Sat Jun 27, 2009 7:00 pm

Posts
77

Favourite OS
Mac OS X 10.5.8
Thank you for this guide!

But I heard what in build 5048 you can run Aero in VM! Because Aero in this build use CPU's resources. Is it really?


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Builds with full DWM And How To Enable It        Posted: Mon Aug 03, 2009 8:15 pm 
Reply with quote
vm.Xeon wrote:
Thank you for this guide!

But I heard what in build 5048 you can run Aero in VM! Because Aero in this build use CPU's resources. Is it really?

Yes, thats true. Aero Glass works in that build in Vmware, but its really slow and nearly unusable.


Top
 PostPost subject: Re: Builds with full DWM And How To Enable It        Posted: Thu Aug 06, 2009 1:12 pm 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Sat Jun 27, 2009 7:00 pm

Posts
77

Favourite OS
Mac OS X 10.5.8
Namronia wrote:
vm.Xeon wrote:
Thank you for this guide!

But I heard what in build 5048 you can run Aero in VM! Because Aero in this build use CPU's resources. Is it really?

Yes, thats true. Aero Glass works in that build in Vmware, but its really slow and nearly unusable.


Oh. Longhorn build 4074 in VM works very slow too... ;) I think every Longhorn will work slow until you'll give him RAM about 4Gb :) But if the build has a bug like a memory leak it will need all 8Gb :)


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Builds with full DWM And How To Enable It        Posted: Wed Aug 19, 2009 1:38 pm 
Reply with quote
For Longhorn 4039 you must apply a simple "CHANGE" in desksrv.dll


Top
 PostPost subject: Re: Builds with full DWM And How To Enable It        Posted: Wed Aug 19, 2009 6:21 pm 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Fri Jun 26, 2009 3:30 pm

Posts
1627
Thnx. I love It :D :)


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Builds with full DWM And How To Enable It        Posted: Wed Sep 16, 2009 4:26 am 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Tue Jul 15, 2008 2:30 am

Posts
38

Favourite OS
Windows XP SP3, 7 x86-x64 SP1
can activate in vmware DWM tecnical 7 preview?


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Builds with full DWM And How To Enable It        Posted: Wed Sep 16, 2009 5:36 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sat May 12, 2007 1:05 pm

Posts
5271

Location
The Collection Book

Favourite OS
Windows & Phone
Install Windows Vista (5840 and higher) and install the VMWare Tools (only the the Techinal Beta Preview) and you have aero.

_________________
Image
http://www.thecollectionbook.info
Subscribe to our Image for updates and like us on Image.

Reading Mode only, PM's possible.


Top  Profile  WWW
 PostPost subject: Re: Builds with full DWM And How To Enable It        Posted: Fri Sep 18, 2009 6:53 pm 
Reply with quote
Thank You! I have been needing something like this and I have been wondering how to enable Aero in a Virtual Environment. :)


Top
 PostPost subject: Re: Builds with full DWM And How To Enable It        Posted: Sat Feb 06, 2010 10:30 pm 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Sat Feb 06, 2010 8:11 pm

Posts
15
Does Longhorn 4028 have DWM? I think the visual style is disabled by default anyway...


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Builds with full DWM And How To Enable It        Posted: Sat Feb 06, 2010 11:21 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Thu Nov 05, 2009 6:13 pm

Posts
2499

Favourite OS
NT 5.1
bigboss154 wrote:
Does Longhorn 4028 have DWM? I think the visual style is disabled by default anyway...


this thread might help you :)

http://www.betaarchive.co.uk/forum/viewtopic.php?f=6&t=4283

_________________
maybe it was leaves...

RIP Josh Exley

Image


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Builds with full DWM And How To Enable It        Posted: Sun Feb 07, 2010 4:53 am 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Sat Feb 06, 2010 8:11 pm

Posts
15
Suumpmolk wrote:
bigboss154 wrote:
Does Longhorn 4028 have DWM? I think the visual style is disabled by default anyway...


this thread might help you :)

http://www.betaarchive.co.uk/forum/viewtopic.php?f=6&t=4283


Thanks for that.

This shall be very useful if I decide to change my build. :D


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Builds with full DWM And How To Enable It        Posted: Sun Feb 07, 2010 4:52 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Thu Nov 05, 2009 6:13 pm

Posts
2499

Favourite OS
NT 5.1
do remember that even if some builds have DWM broken
they might contain other working goodies

_________________
maybe it was leaves...

RIP Josh Exley

Image


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Builds with full DWM And How To Enable It        Posted: Sun Feb 21, 2010 8:05 pm 
Reply with quote
User avatar
Offline

Joined
Sat Feb 20, 2010 9:35 am

Posts
70

Favourite OS
Windows Whistler Build 2267
What is DWM?


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Builds with full DWM And How To Enable It        Posted: Sun Feb 21, 2010 9:09 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Thu Aug 24, 2006 8:03 am

Posts
1115

Location
Germany
DWM = Desktop Window Manager

_________________
"Theory is when you know something, but it doesn't work. Practice is when something works, but you don't know why. Programmers combine theory and practice: Nothing works and they don't know why."


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Builds with full DWM And How To Enable It        Posted: Thu Feb 25, 2010 8:00 am 
Reply with quote
Donator
Offline

Joined
Mon Nov 16, 2009 4:27 am

Posts
1478
Horia, Desktop Window Manager. You can get a glass effect from DWM too ;)

_________________
It's called a hustle, sweetheart.


Top  Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 198 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2019

 

Sitemap | XML | RSS