Page 8 of 8

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Wed Apr 27, 2011 1:31 am
by Fullmetal691
I assume that these tricks cannot be used to force a 915/910GML to display Aero. IIRC, that specific card could still do Aero during the Beta.

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Wed Apr 27, 2011 4:17 am
by reelfiles
Any clue about 4042?

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Thu Apr 28, 2011 1:41 pm
by Windows 8 Beta Fan
thanks for the tips i needed it too :cool:

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Sun May 01, 2011 8:04 pm
by platatomi2
If I may bring up Windows 8 Build 7955, I have installed 7955 in Parallels Desktop (doen't work in VMware), and after installing Parallels Tools, DWM and Aero don't work, Why is this?

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Tue May 03, 2011 4:29 pm
by Tourniquet
@platatomi2 i think DWM is undergoing some major changes and the old drivers are at the moment not compatible with it.

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Tue May 03, 2011 5:15 pm
by Amadeus25
DWM works in 7955 installed to a hdd right?

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Mon May 09, 2011 8:51 am
by mikotofauzie
I need help..

How to enable aero in Longhorn build 4042???

Thanks before :)

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Mon May 09, 2011 4:19 pm
by Pwned
Click the Longhorn logo in my sig for the instructions, or go here.

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Wed Jul 13, 2011 8:32 pm
by Andrew Tapferke
Amadeus25 wrote:DWM works in 7955 installed to a hdd right?
True…

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Thu Jul 21, 2011 7:59 am
by Andrew Tapferke
Guile_Maximum wrote:is this for longhorn build?? i didn't tested yet with this build but thanks for the info
true, this is for longhorn…

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Thu Jul 21, 2011 12:25 pm
by Barabba
not even close

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Thu Jul 21, 2011 5:28 pm
by Ciastex
It is different than Windows 7, or even Vista, it had to be operating system better than those.

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Fri Jul 22, 2011 7:20 am
by old_liquid
When I launch 4074 it always say something like "waiting for DIMS..." before desktop. What is it DIMS thing? I google around and found noting.
Any of this? http://acronyms.thefreedictionary.com/DIMS
But I dont think its "Data Information Management System". Rather it may be "Doom Induced Motion Sickness" =)

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Mon Jul 25, 2011 6:43 pm
by vokns
I run DWM on VMware in builds 5219,4074
Build 5231(not IDX) - cannot install
Build 5231 X64 - cannot install video drivers
Build 4042 - cannot install
Build 3718 - cannot install

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Fri Jul 29, 2011 10:18 pm
by ultrawindows
You can run DWM/Aero in the following Longhorn/Vista builds:
4039/4042/4066/4074/5048/5219/5270/>5744

The VMWare SVGA drivers don't work in the early x64 builds of Longhorn/Vista.
To install the builds 4039, 4042 you have to use the WinPE of build 4033 and to install build 5231 select "Windows Vista (experimental)" and use "SCSI0.present=false" in VMWware 6.0.

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Fri Jul 29, 2011 11:16 pm
by Barabba
you missed 4066 and 4074

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Sat Jul 30, 2011 8:44 am
by ultrawindows
Barabba wrote:you missed 4066 and 4074
Indeed, fixed. Thanks.

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Sat Jul 30, 2011 10:35 am
by vokns
i install build 3718 on Virtual PC and convert the .VHD with winimage to .VMDK.
Build run on VMware. I install video drivers and enable DCE. DCE not run screen just blink

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Sat Jul 30, 2011 7:48 pm
by Barabba
that was always the issue

you will see DCE effects only on real machine

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Tue Aug 02, 2011 5:02 pm
by Ciastex
He need to use VMWare 6.5 to see DCE effects :)

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Thu Aug 04, 2011 8:56 am
by fzajac
DCE on VMWare? Nope. AFAIK, 37xx DCE does not work on any virtual machine. 40xx DWM - yes, it does, but the earlier DCE doesn't.

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Thu Aug 04, 2011 9:36 am
by Pwned
fzajac wrote:DCE on VMWare? Nope. AFAIK, 37xx DCE does not work on any virtual machine. 40xx DWM - yes, it does, but the earlier DCE doesn't.
It does, hb860 got it to work with his own driver pack. It also needs a certain version of VMware for this to work.

Re: Builds with full DWM And How To Enable It

Posted: Thu Jun 19, 2014 7:46 pm
by ovctvct
fzajac wrote:DCE on VMWare? Nope. AFAIK, 37xx DCE does not work on any virtual machine. 40xx DWM - yes, it does, but the earlier DCE doesn't.
I tested 3706 and 3713 on VMware 6.5 with Hounsell 6.5 driver and I got DCE. It also worked in 4001.