BetaArchive Logo
Navigation Home Screenshots Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 28d, 7h, 30m | CPU: 35% | MEM: 5967MB of 12227MB used
{The community for beta collectors}

Forum rules


Please read the following rules before posting a download request in this area:

1. Don't post a request if you have under 10 posts as stated on the front page. If you do anyway, it will be deleted without further notice. This also applies to other members: If you see a request by someone with less than 10 posts and it hasn't been deleted yet, please don't reply to it.
2. Don't request for warez or any copyrighted software. Only betas (no matter how old or new) and finals of operating systems and applications that are at least 10 years old and therefore classified as abandonware are allowed to be uploaded to and shared on the BetaArchive FTP server.
3. If you have your own FTP server where you'd like other members to upload what you're looking for to, please don't post its login details in any open forum as that will probably lead to abuse. Post the login details in the Private Servers section instead.
4. Check that we don't already have the file on our FTP servers. If you don't have access to the FTP servers then ask someone who has (a moderator for example).


Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 19 posts ] 
Author Message
 PostPost subject: REQ: Longhorn 4079 and newer        Posted: Fri Oct 05, 2007 5:03 pm 
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sun Jul 15, 2007 5:29 pm

Posts
1009

Location
Sweden

Favourite OS
OSX
Hi Guys and girls,

I just had a HD crash on my laptop where i usualy run LH4079, can anyone please upload a LH4079 or newer to :

Protocol: ftp
host: x.r2x2.com
port: 2121
Usr/pass: beta / beta


its a 100mbit, so it should be quickly done.

ps.
The ftp account is open for everyone to use.

_________________
Regards,
Leon Bollerup - BA VIP Member

Run OSX on a pc - Ahsay backup monitoring - Online Backup


Top  Profile  WWW  ICQ
 PostPost subject:        Posted: Fri Oct 05, 2007 6:37 pm 
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sun Aug 05, 2007 4:16 am

Posts
725

Location
TeXaS

Favourite OS
Windows Vista Beta 1 (6.0.5112)
4079?? I don't believe that was even a real build. Correct me if I'm wrong, but we would have seen this by now.

P.S.--Your FTP password doesn't seem to work.

_________________
Laptop: Precision M6300 2.4GHz Core 2 T8300 / 4GB RAM / 320GB HD / ATI Quadro FX 3600m
Server: PowerEdge 1950 (Gen III) (x1) 2.5Ghz Xeon E5420 / 24GB FB-DDR2 / 1.5tb 7.2k SAS RAID 0
Desktop: Precision T5500 2.66GHz Xeon X5650 / 24GB DDR3 ECC / 2x 300GB Seagate 15k7


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Fri Oct 05, 2007 9:03 pm 
Donator
User avatar
Offline

Joined
Fri May 18, 2007 9:39 am

Posts
953

Location
My house
I get an "Unable to make connection". Make sure your FTP works before asking for something.

And I'm pretty sure Longhorn 4079 doesn't exist. Did you mean 4074?

_________________
Image


Top  Profile
 PostPost subject: my mistake        Posted: Sat Oct 06, 2007 12:37 am 
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sun Jul 15, 2007 5:29 pm

Posts
1009

Location
Sweden

Favourite OS
OSX
sorry, 4074

_________________
Regards,
Leon Bollerup - BA VIP Member

Run OSX on a pc - Ahsay backup monitoring - Online Backup


Top  Profile  WWW  ICQ
 PostPost subject: sorry, ftp fixed        Posted: Sat Oct 06, 2007 12:41 am 
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sun Jul 15, 2007 5:29 pm

Posts
1009

Location
Sweden

Favourite OS
OSX
hi,

Vista+firewall=#"%#"%"% ... ftp fixed

_________________
Regards,
Leon Bollerup - BA VIP Member

Run OSX on a pc - Ahsay backup monitoring - Online Backup


Top  Profile  WWW  ICQ
 PostPost subject:        Posted: Sat Oct 06, 2007 1:32 am 
Donator
User avatar
Offline

Joined
Fri May 18, 2007 9:39 am

Posts
953

Location
My house
Longhorn 4074 is on the SillyProject FTP . Download it there.

_________________
Image


Top  Profile
 PostPost subject: i dont think i have access        Posted: Sat Oct 06, 2007 2:05 am 
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sun Jul 15, 2007 5:29 pm

Posts
1009

Location
Sweden

Favourite OS
OSX
i dont think i have access

_________________
Regards,
Leon Bollerup - BA VIP Member

Run OSX on a pc - Ahsay backup monitoring - Online Backup


Top  Profile  WWW  ICQ
 PostPost subject:        Posted: Sat Oct 06, 2007 3:56 am 
Donator
User avatar
Offline

Joined
Fri May 18, 2007 9:39 am

Posts
953

Location
My house
Why not? If you're trying to do it in a browser instead of a FTP client you need to use ftp://username:password@*********.com/. Doing it with ftp://ftp.********.com/ and then typing in the username and password doesn't work.

See here for more details: http://www.betaarchive.co.uk/forum/view ... 0460#20460

Admin edit: Do not post ANY server details in public forums.

_________________
Image


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sat Oct 06, 2007 2:36 pm 
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sun Aug 05, 2007 4:16 am

Posts
725

Location
TeXaS

Favourite OS
Windows Vista Beta 1 (6.0.5112)
I finally got connected, but I can't view any files... here's the error message I get:

A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.
[13:34:59] Timeout (60s).

I've tried Active and Passive mode, but nothing changes.

P.S.--I'm using SmartFTP

_________________
Laptop: Precision M6300 2.4GHz Core 2 T8300 / 4GB RAM / 320GB HD / ATI Quadro FX 3600m
Server: PowerEdge 1950 (Gen III) (x1) 2.5Ghz Xeon E5420 / 24GB FB-DDR2 / 1.5tb 7.2k SAS RAID 0
Desktop: Precision T5500 2.66GHz Xeon X5650 / 24GB DDR3 ECC / 2x 300GB Seagate 15k7


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sat Oct 06, 2007 4:53 pm 
Administrator
User avatar
Offline

Joined
Fri Aug 18, 2006 11:47 am

Posts
12460

Location
Merseyside, United Kingdom

Favourite OS
Microsoft Windows 7 Ultimate x64
4tified wrote:
I finally got connected, but I can't view any files... here's the error message I get:

A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.
[13:34:59] Timeout (60s).

I've tried Active and Passive mode, but nothing changes.

P.S.--I'm using SmartFTP


Firewall and/or router are the main culprits. Also some people report errors with SmartFTP, try another client and see if that works. Even temporally trying it with IE could check if your system is at fault or not firewall/router wise.

_________________
Image

BetaArchive Discord: https://discord.gg/epK3r6A


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Sat Oct 06, 2007 5:14 pm 
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sun Aug 05, 2007 4:16 am

Posts
725

Location
TeXaS

Favourite OS
Windows Vista Beta 1 (6.0.5112)
Andy wrote:
4tified wrote:
I finally got connected, but I can't view any files... here's the error message I get:

A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.
[13:34:59] Timeout (60s).

I've tried Active and Passive mode, but nothing changes.

P.S.--I'm using SmartFTP


Firewall and/or router are the main culprits. Also some people report errors with SmartFTP, try another client and see if that works. Even temporally trying it with IE could check if your system is at fault or not firewall/router wise.


I've turned off Windows Firewall, disabled peer guardian, forwarded port 2121 to my IP address and I'm STILL can't connect...also I'm using Filezilla.

_________________
Laptop: Precision M6300 2.4GHz Core 2 T8300 / 4GB RAM / 320GB HD / ATI Quadro FX 3600m
Server: PowerEdge 1950 (Gen III) (x1) 2.5Ghz Xeon E5420 / 24GB FB-DDR2 / 1.5tb 7.2k SAS RAID 0
Desktop: Precision T5500 2.66GHz Xeon X5650 / 24GB DDR3 ECC / 2x 300GB Seagate 15k7


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sat Oct 06, 2007 5:16 pm 
Administrator
User avatar
Offline

Joined
Fri Aug 18, 2006 11:47 am

Posts
12460

Location
Merseyside, United Kingdom

Favourite OS
Microsoft Windows 7 Ultimate x64
4tified wrote:
Andy wrote:
4tified wrote:
I finally got connected, but I can't view any files... here's the error message I get:

A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.
[13:34:59] Timeout (60s).

I've tried Active and Passive mode, but nothing changes.

P.S.--I'm using SmartFTP


Firewall and/or router are the main culprits. Also some people report errors with SmartFTP, try another client and see if that works. Even temporally trying it with IE could check if your system is at fault or not firewall/router wise.


I've turned off Windows Firewall, disabled peer guardian, forwarded port 2121 to my IP address and I'm STILL can't connect...also I'm using Filezilla.


Remember to try PORT/PASSIVE again. Usually PORT only works on these sorts of odd numbered servers (in my experience anyway).

_________________
Image

BetaArchive Discord: https://discord.gg/epK3r6A


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Sat Oct 06, 2007 7:15 pm 
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sun Aug 05, 2007 4:16 am

Posts
725

Location
TeXaS

Favourite OS
Windows Vista Beta 1 (6.0.5112)
Tried btoh passive and acitve mode...after turning every firewll and port-blocking app off, I complteley bypassed the router and went straight through my DSL modem...still no go. Something is wrong with his server configuration..it has to be.

_________________
Laptop: Precision M6300 2.4GHz Core 2 T8300 / 4GB RAM / 320GB HD / ATI Quadro FX 3600m
Server: PowerEdge 1950 (Gen III) (x1) 2.5Ghz Xeon E5420 / 24GB FB-DDR2 / 1.5tb 7.2k SAS RAID 0
Desktop: Precision T5500 2.66GHz Xeon X5650 / 24GB DDR3 ECC / 2x 300GB Seagate 15k7


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sun Oct 07, 2007 5:36 am 
Administrator
User avatar
Offline

Joined
Fri Aug 18, 2006 11:47 am

Posts
12460

Location
Merseyside, United Kingdom

Favourite OS
Microsoft Windows 7 Ultimate x64
4tified wrote:
Tried btoh passive and acitve mode...after turning every firewll and port-blocking app off, I complteley bypassed the router and went straight through my DSL modem...still no go. Something is wrong with his server configuration..it has to be.


Yeah no doubt about it if you've done all that.

_________________
Image

BetaArchive Discord: https://discord.gg/epK3r6A


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Sun Oct 07, 2007 6:43 am 
Donator
Offline

Joined
Sat Sep 30, 2006 5:00 pm

Posts
3557
I can't connect either, so unless I'm also doing something wrong, I'd also say something's acting up at his end.


Top  Profile
 PostPost subject: New ftp        Posted: Sun Oct 07, 2007 10:33 am 
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sun Jul 15, 2007 5:29 pm

Posts
1009

Location
Sweden

Favourite OS
OSX
Hi,

After messing around with my ftp i desided to move it to another server, try this :

host: www.r2x2.com
user: beta
pass: beta
port : 21

_________________
Regards,
Leon Bollerup - BA VIP Member

Run OSX on a pc - Ahsay backup monitoring - Online Backup


Top  Profile  WWW  ICQ
 PostPost subject:        Posted: Wed May 28, 2008 11:59 pm 
FTP Access
Offline

Joined
Thu May 22, 2008 12:59 am

Posts
79
the password isn't working on filezilla.


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Thu May 29, 2008 12:19 am 
Donator
User avatar
Offline

Joined
Thu Aug 24, 2006 8:03 am

Posts
1115

Location
Germany
take a look at the date of the post ;) I think his ftp is dead now

_________________
"Theory is when you know something, but it doesn't work. Practice is when something works, but you don't know why. Programmers combine theory and practice: Nothing works and they don't know why."


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Thu May 29, 2008 12:36 am 
Donator
User avatar
Offline

Joined
Fri Aug 18, 2006 4:30 pm

Posts
1524

Favourite OS
Mac OS 9.2.2
Dukenukem5 wrote:
the password isn't working on filezilla.
Please read the dates of the posts before you reply.

_________________
Image
Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC; en-US; mimic; rv:9.3.2) Clecko/20120101 Classilla/CFM
"Stupid can opener! You killed my father, and now you've come back for me!"


Top  Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 19 posts ] 




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 32 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2018

 

Sitemap | XML | RSS