BetaArchive Logo
Navigation Home Database Screenshots Gallery Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 7d, 15h, 12m | CPU: 41% | MEM: 5756MB of 12287MB used
{The community for beta collectors}

Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 PostPost subject: Google Chrome        Posted: Wed Feb 11, 2009 5:21 am 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Thu Oct 16, 2008 7:30 am

Posts
705
Hey guys,

Andy, has anything changed in the formatting or coding of the index page? I'm using Google Chrome v2.0.159.0, and for some reason lately, I've been having to refresh the index page twice to get it to display anything besides the background. Anybody else experiencing this or is it just me?

This isn't a complaint by the way :) I just needed to know if it's my browser or not.


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Google Chrome        Posted: Wed Feb 11, 2009 8:45 am 
Reply with quote
Staff
User avatar
Offline

Joined
Mon Jun 23, 2008 6:34 pm

Posts
697

Location
NY, USA

Favourite OS
Win 10 64-bit
I'm using Google Chrome and I don't experience any problems, fault at your end?


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Google Chrome        Posted: Wed Feb 11, 2009 1:29 pm 
Reply with quote
Administrator
User avatar
Offline

Joined
Fri Aug 18, 2006 11:47 am

Posts
12564

Location
Merseyside, United Kingdom

Favourite OS
Microsoft Windows 7 Ultimate x64
Its the browser, nothing has changed this end for over a month.

_________________
Image

BetaArchive Discord: https://discord.gg/epK3r6A


Top  Profile  WWW
 PostPost subject: Re: Google Chrome        Posted: Wed Feb 11, 2009 4:50 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Tue Aug 12, 2008 7:37 pm

Posts
2381

Location
United States
If its not a nightly reinstall chrome. lately chrome has been getting flaky on rendering since the 2.x builds. the nightlies tend to awe snap :P a lot.


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Google Chrome        Posted: Thu Feb 12, 2009 12:07 am 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Thu Oct 16, 2008 7:30 am

Posts
705
Thanks guys ^_^ I think i'll get a newer build, see if that fixes it.


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Google Chrome        Posted: Thu Feb 12, 2009 3:48 am 
Reply with quote
FTP Access
Offline

Joined
Mon Jan 28, 2008 4:53 am

Posts
428
The newest build in the developer channel is 2.0.160.0.

I found that it fixed quite a few bugs present in the 2.0.159.0


Top  Profile
 PostPost subject: Re: Google Chrome        Posted: Thu Feb 12, 2009 4:10 am 
Reply with quote
FTP Access
User avatar
Offline

Joined
Thu Oct 12, 2006 1:47 am

Posts
557

Location
Lismore, NSW, Australia

Favourite OS
Whistler
The latest snap (163) renders BA correctly. (Actually looks a little better then Firefox).

http://build.chromium.org/buildbot/snap ... um-rel-xp/ < For the latest, check once a day if you're into testing Chromium.

_________________
Slavic Wog to the Core!

My Mark; Shall you RIP. 15/06/1960 - 11/04/2014


Top  Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2019

 

Sitemap | XML | RSS