550 error

Problem with the site? Got a suggestion? Got feedback? Post here and the staff will discuss it with you.
Post Reply
MCpillager12
User avatar
Posts: 361
Joined: Wed Apr 17, 2019 12:44 pm
Location: Russia
Contact:

550 error

Post by MCpillager12 »

I tried to upload my contribution, but the upload fails with a 550 error.
Help!!!! hOw DO I run WiNdoWS 8 vM wIThouT vm soFtWarE???

ATeamInc
FTP Access
Posts: 282
Joined: Sun Feb 25, 2018 6:49 pm
Location: GMT+2 w/dst
Contact:

Re: 550 error

Post by ATeamInc »

Are you sure you are uploading an archive (RAR, 7z, or zip)?
<!--Placeholder-->

MCpillager12
User avatar
Posts: 361
Joined: Wed Apr 17, 2019 12:44 pm
Location: Russia
Contact:

Re: 550 error

Post by MCpillager12 »

Im uploading 7z
Help!!!! hOw DO I run WiNdoWS 8 vM wIThouT vm soFtWarE???

AlphaBeta
User avatar
Donator
Posts: 2137
Joined: Sun Aug 12, 2012 4:33 pm
Location: Czechia

Re: 550 error

Post by AlphaBeta »

Mind posting the full log?
AlphaBeta, stop brainwashing me immediately!

Image

mrpijey
User avatar
Administrator
Posts: 8183
Joined: Tue Feb 12, 2008 5:28 pm
Contact:

Re: 550 error

Post by mrpijey »

No full log is needed, just post the actual error.... no need to read through 400 lines of irrelevant log entries...
Image
Official guidelines: The Definitive Guide to BetaArchive :: Abandonware
Channels: Discord :: Twitter

MCpillager12
User avatar
Posts: 361
Joined: Wed Apr 17, 2019 12:44 pm
Location: Russia
Contact:

Re: 550 error

Post by MCpillager12 »

550 Cannot STOR. No permission.
Help!!!! hOw DO I run WiNdoWS 8 vM wIThouT vm soFtWarE???

mrpijey
User avatar
Administrator
Posts: 8183
Joined: Tue Feb 12, 2008 5:28 pm
Contact:

Re: 550 error

Post by mrpijey »

Seems you sorted it out yourself, however your upload was not complete. But based on the title it would not been accepted anyway as we generally don't archive OEM bundled software.
Image
Official guidelines: The Definitive Guide to BetaArchive :: Abandonware
Channels: Discord :: Twitter

MCpillager12
User avatar
Posts: 361
Joined: Wed Apr 17, 2019 12:44 pm
Location: Russia
Contact:

Re: 550 error

Post by MCpillager12 »

I dont see anything written like dell oem or something on the cd.
I opened up the mdf in ultraiso and it was dell edition, which indicates this to be coming with a dell computer.

But when i tried to install it in Win98 and Win2k vms the setups didnt work.
Help!!!! hOw DO I run WiNdoWS 8 vM wIThouT vm soFtWarE???

mrpijey
User avatar
Administrator
Posts: 8183
Joined: Tue Feb 12, 2008 5:28 pm
Contact:

Re: 550 error

Post by mrpijey »

MCpillager12 wrote:I opened up the mdf in ultraiso and it was dell edition, which indicates this to be coming with a dell computer.
Yes, that's why we won't accept it on the FTP.
Image
Official guidelines: The Definitive Guide to BetaArchive :: Abandonware
Channels: Discord :: Twitter

gtgamer468
User avatar
FTP Access
Posts: 326
Joined: Sun Jun 12, 2016 10:35 pm

Re: 550 error

Post by gtgamer468 »

Do you have something else to contribute?

MCpillager12
User avatar
Posts: 361
Joined: Wed Apr 17, 2019 12:44 pm
Location: Russia
Contact:

Re: 550 error

Post by MCpillager12 »

gtgamer468 wrote:Do you have something else to contribute?
No. This is the only thing i could find, along with acdsee 3.1 on exe.
Help!!!! hOw DO I run WiNdoWS 8 vM wIThouT vm soFtWarE???

Post Reply