BetaArchive
https://www.betaarchive.com/forum/

Image Uploader Problems
https://www.betaarchive.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=3520
Page 1 of 1

Author:  mdogg [ Sat Feb 02, 2008 6:43 pm ]
Post subject:  Image Uploader Problems

I've never had problems like this before. When I upload an image, I get strange PHP errors:
Code:
Warning: imagecreatefromjpeg(): 'C:\WINDOWS\TEMP\php188.tmp' is not a valid JPEG file in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 66

Warning: imagejpeg(): supplied argument is not a valid Image resource in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 89

Warning: imagesx(): supplied argument is not a valid Image resource in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 96

Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 96

Warning: imagesx(): supplied argument is not a valid Image resource in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 107

Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 108

Warning: imagecreatetruecolor(): Invalid image dimensions in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 114

Warning: imagesx(): supplied argument is not a valid Image resource in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 117

Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 117

Warning: imagecopyresampled(): supplied argument is not a valid Image resource in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 117

Warning: imagejpeg(): supplied argument is not a valid Image resource in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 123

Is this a problem at my end or an error in the script?

Author:  Andy [ Sat Feb 02, 2008 7:01 pm ]
Post subject: 

Several things can cause this:

1. A corrupted image. Simply open in an editor of your choice and use 'Save As' and save it again. This should eradicate any corruption.

2. The cron job ran and deleted the temp file (although I've not heard of this happening with jpegs, only gifs).

3. A PHP error occurred, although unlikely.

Author:  Unknown [ Sun Feb 03, 2008 1:54 am ]
Post subject: 

I get these errors if I leave spaces or dashes in the filename.
I found using an underscore instead fixed the problem.

Author:  Rob Jansen [ Sun Feb 03, 2008 5:47 am ]
Post subject: 

Unknown wrote:
I get these errors if I leave spaces or dashes in the filename.
I found using an underscore instead fixed the problem.


I never had problems with spaces. But this looks like an PHP error.
Because it says an error has occurd on index.php line 107 (and more)

Author:  Andy [ Sun Feb 03, 2008 7:28 am ]
Post subject: 

DjRob wrote:
Unknown wrote:
I get these errors if I leave spaces or dashes in the filename.
I found using an underscore instead fixed the problem.


I never had problems with spaces. But this looks like an PHP error.
Because it says an error has occurd on index.php line 107 (and more)


The PHP error occured though, because the file was not what the command was expecting, so it throws up an error saying "well I dunno what to do with this!".

I've never had these errors unless its been a bad file.

Page 1 of 1 All times are UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/