BetaArchive Logo
Navigation Home Screenshots Image Uploader Server Info FTP Servers Wiki Forum RSS Feed Rules Please Donate
UP: 1d, 11h, 48m | CPU: 19% | MEM: 4175MB of 10279MB used
{The community for beta collectors}

Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 PostPost subject: Image Uploader Problems        Posted: Sat Feb 02, 2008 6:43 pm 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Fri May 18, 2007 9:39 am

Posts
953

Location
My house
I've never had problems like this before. When I upload an image, I get strange PHP errors:
Code:
Warning: imagecreatefromjpeg(): 'C:\WINDOWS\TEMP\php188.tmp' is not a valid JPEG file in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 66

Warning: imagejpeg(): supplied argument is not a valid Image resource in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 89

Warning: imagesx(): supplied argument is not a valid Image resource in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 96

Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 96

Warning: imagesx(): supplied argument is not a valid Image resource in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 107

Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 108

Warning: imagecreatetruecolor(): Invalid image dimensions in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 114

Warning: imagesx(): supplied argument is not a valid Image resource in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 117

Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 117

Warning: imagecopyresampled(): supplied argument is not a valid Image resource in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 117

Warning: imagejpeg(): supplied argument is not a valid Image resource in d:\public_html\betaarchive\imageupload\index.php on line 123

Is this a problem at my end or an error in the script?

_________________
Image


Top  Profile
 PostPost subject:        Posted: Sat Feb 02, 2008 7:01 pm 
Reply with quote
Administrator
User avatar
Offline

Joined
Fri Aug 18, 2006 11:47 am

Posts
12467

Location
Merseyside, United Kingdom

Favourite OS
Microsoft Windows 7 Ultimate x64
Several things can cause this:

1. A corrupted image. Simply open in an editor of your choice and use 'Save As' and save it again. This should eradicate any corruption.

2. The cron job ran and deleted the temp file (although I've not heard of this happening with jpegs, only gifs).

3. A PHP error occurred, although unlikely.

_________________
Image

BetaArchive Discord: https://discord.gg/epK3r6A


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Sun Feb 03, 2008 1:54 am 
Reply with quote
I get these errors if I leave spaces or dashes in the filename.
I found using an underscore instead fixed the problem.


Top
 PostPost subject:        Posted: Sun Feb 03, 2008 5:47 am 
Reply with quote
Donator
User avatar
Offline

Joined
Sat May 12, 2007 1:05 pm

Posts
5271

Location
The Collection Book

Favourite OS
Windows & Phone
Unknown wrote:
I get these errors if I leave spaces or dashes in the filename.
I found using an underscore instead fixed the problem.


I never had problems with spaces. But this looks like an PHP error.
Because it says an error has occurd on index.php line 107 (and more)

_________________
Image
http://www.thecollectionbook.info
Subscribe to our Image for updates and like us on Image.

Reading Mode only, PM's possible.


Top  Profile  WWW
 PostPost subject:        Posted: Sun Feb 03, 2008 7:28 am 
Reply with quote
Administrator
User avatar
Offline

Joined
Fri Aug 18, 2006 11:47 am

Posts
12467

Location
Merseyside, United Kingdom

Favourite OS
Microsoft Windows 7 Ultimate x64
DjRob wrote:
Unknown wrote:
I get these errors if I leave spaces or dashes in the filename.
I found using an underscore instead fixed the problem.


I never had problems with spaces. But this looks like an PHP error.
Because it says an error has occurd on index.php line 107 (and more)


The PHP error occured though, because the file was not what the command was expecting, so it throws up an error saying "well I dunno what to do with this!".

I've never had these errors unless its been a bad file.

_________________
Image

BetaArchive Discord: https://discord.gg/epK3r6A


Top  Profile  WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  

All views expressed in these forums are those of the author and do not necessarily represent the views of the BetaArchive site owner.

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Copyright © 2006-2018

 

Sitemap | XML | RSS