BetaArchive
https://www.betaarchive.com/forum/

9 Hour Outage
https://www.betaarchive.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=2375
Page 1 of 1

Author:  Andy [ Sat Aug 11, 2007 7:16 pm ]
Post subject:  9 Hour Outage

Hello all,

I just became aware of a switch crash that happened around 1am last night. I was awoken by my UPS's kicking in briefly but thought nothing of it. This must have been when it crashed.

Sorry to anybody who tried to access the site during the outage. I am going to see why the switch crashes when the UPS's kick in and hopefully solve the issue some time soon.

Andy (Admin)

Author:  Bender [ Sun Aug 12, 2007 1:43 am ]
Post subject: 

I've been unable to access the site for a few days now. It times out regularly.

Author:  Andy [ Sun Aug 12, 2007 7:10 am ]
Post subject: 

Fireware wrote:
I've been unable to access the site for a few days now. It times out regularly.


Nobody else has reported problems. Perhaps an ISP error?

Author:  XDude [ Sun Aug 12, 2007 8:22 am ]
Post subject: 

The site wouldn't load yesterday, that's all.
not a big deal

Author:  spaceship9 [ Sun Aug 12, 2007 10:34 am ]
Post subject: 

thought it went down
obviously if there's only one server, eventually it has to go down..

anyway, noticing 100% CPU and near 100% RAM usage... related?

Author:  Andy [ Sun Aug 12, 2007 6:36 pm ]
Post subject: 

spaceship9 wrote:
thought it went down
obviously if there's only one server, eventually it has to go down..

anyway, noticing 100% CPU and near 100% RAM usage... related?


Not related, it happens sometimes. It was determined to be a switch problem because the site came back after a switch reboot, the servers weren't touched. I'm going to swap the switch out with my old router running in switch mode as that doesn't seem to crash when the UPS's kick over.

Page 1 of 1 All times are UTC [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/